Şimdi Ara

Aşırı Sağcı Meloni Yönetiminde İtalya Ekonomisi Hızlı Biçimde Toparlanmaya Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rusya sovyet tipi şok orduları kuruyor

Yazın büyük bir saldırı için hazırlanıyor

Ben rusya bu yaz bu isi trump gelmeden bitirir diyorum çünkü trump gelirse rusya ile barışı pahaliya getirir bu biden ve ekibinin savastan baska sey bilmediği onu da beceremedigi ortada

At fava konuyu bekle Eylül'de bakalim nolacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Evet 20 Yıldır iktidarda Akp var hemde tek başına Meclisde yasaları Akp ve MHP oylarıyla yeterli şekilde istedikleri yasayı geçirebiliyorlar kalkıpta CHP yi suçla sen konuşmak bedava nede olsa bu Ülkede.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İtalya Avrupanin en büyük üç dünyanın 10 ekonomisinden biri değilse zaten anormallik vardır, şuan baba olması gerekenin olması için orada,İtalya italyadan büyüktür ve bu İngiltere abd Fransa gibi boş hak ile değil tarihle kanitlidir, bu Türkiye içinde geçerli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Hepsi tiyatro halk (Anti küreselciler vs) herkes afd ye karsi geliyor diye o partiye yönelsin diye yapiyorlar

• yapan yapıyor...

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Amerika Ukrayna'daki kendi haline bırakıyorum dese bile Avrupa bırakmamakta kararlı. Rusya bu savaşı çok uzun süre devam ettirenez , çok zarar gördüler ancak sansür ve baskı nedeniyle dışa hiç belli etmiyorlar zararlarını.

Avrupada ise demokrasiler belki geç tepki veriyorlar , belki hantallar ancak bir kez uyandılar mi da bu isin peşini bırakmazlar.

Rusya çok küçük bir ekonomi şu an sahaya 70 yıllık Sovyet tanklarını fakat sürüyor fakat bir noktada bu miras tükenecek şu an herseylerini Trump'in seçim kazanmasına koydular gibi düşünüyorum fakat dediğim gibi Avrupa bu işin peşini bırakmayacak ve Rusya yenilecek.

Kırım'ın kaybedilmesi Rusya için gerçekten çok büyük bir kayıp olacaktır.

Hangimizin haklı olduğunu zaman gösterecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 17 Mart 2024; 21:37:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.