Sıkmıyor, sürüklüyor.. Dark, en iyi Netflix yapımı ve bana göre mükemmel bir gerilim. |
Aşırı Sürükleyici Dizi (2. sayfa)
-
-
Black Mirror Bandersnatch.
-
Sons of Anarchy - Peaky Blinders - Vikings - Spartacus güzel diziler
-
Daha yeni bitirdim "24" isimli dizi. Dizinin en iyi özelliği kesinlikle çok akıcı ve sürükleyici olması. Mutlaka bir göz atın derim. Bir oturuşta en az 5-10 bölüm izlemek isteyebilirsiniz. 9 sezon var, 9'u da aynı tempoda ilerliyor. Dizi tempo olarak hiç düşmeyen bir dizi.
-
hala araıyorsan çok sürükleyici ve güzel bir dizi: orphan black
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 19 Ocak 2022; 16:16:28 > -
person of interest
-
person of interest başlarda biraz sıkılabilirsiniz tekrar ediyor falan diyebilirsiniz belki ama bırakmayın sakın.
-
The wire
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
The Wire berbat bir dizi, sürükleyicilikle de bir alakası yok. Yarım bıraktım.
Klişe olabilir herkes izlediği için kimse söylememiş ama Game Of Thrones izlemediysen sürükleyicidir.
-
15 seneden fazladır yabancı dizi izlerim
Her türden dizi izlemişliğim vardır en efsaneleride izledim
The Wire dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dizisidir bana göre
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fringe ve Banshee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Blacklist
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bates motel seyrediyorum ilk 2 sezon iyiydi ve sürükleyiciydi
-
Banshee, OZ, Person of Interest , Fringe, Spartacus
Bir arkadaş The Wire için berbat dizi demiş, dizi sürekleyici değil belki ama muazzam bir dizidir. Bir çok otorite tarafından da en iyi dizilerden biri olarak belirtilir.
-
Twd prison break the rain
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yesinler senin otoriteni. Forumdan rastgele 5 kişiye diziyi izlettirsek, 5 tanesinin 4 tanesi diziyi beğenmeyi bıraktım, berbatlığından diziyi sonuna kadar izleyemez bile.
-
Person of interest başta biraz sıkıcı gelebilir ama arkadaşlık ve dostluk kavramlarına en iyi vurguyu yapan dizilerden biri olabilir bence bu dizi.
-
Adam "Aşırı sürükleyici dizi arıyorum" başlığı ile konu açıyor, gelip saçma sapan sürükleyici olmayan diziler yazıyorsunuz.
-
Warrior
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X