Şimdi Ara

Aşırı yağlı saç derisi ve kepekli saçlar,şampuan önerileriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
49.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • head & shoulders limonlu olanı kullanıyorum kullandığım market şampunlarından en iyisi yağ ve kepek karşıtı al dene beğenmezsen arayışa devam edersin
  • bundan 2 sene kadar önce uzunca bir süre head & sholuders kullandım ve kepek sıfıra yakındı. ayrıca bir çok ürününü denememe rağmen hiçbir sıkıntı çıkmadı. fakat 1 sene önce saçım kepeklenmeye başladı ve durduramadım. hemde yoğun bir şekilde. bir arkadaşım clear man cool önerdi, kullandım ve inanılmaz azaldı. tekrar head & shouldersa döneyeim dedim, yıkar yıkamaz dünya kepek.

clear man cool mentol ferahlığından memnunum. adam kesin çözüm olduğunu sanmıyorum
  • Bendede ayni dert var clear men yagli ve kepekli saclara ozel sampuan kullaniyorum hicbisi fark etmiyor bi kurtulamadim yardimci olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Aşırı yağlı saç derisi ve kepekli saçlar,şampuan önerileriniz?
  • elidor normal saçlar için kullanıyorum
  • Saç Yağlanmasını Önleyen Bakım Tarifi

100 gr Taze yada kuru zencefil
    100 ml lavanta suyu
    10 gr B3
    10 gr Çinko oksit
    10 gr Kükürt
    20 ml Laktik asit % 40

Hazırlanışı ve Uygulanışı

100 gr zencefili lavanta suyunun içne koyarak güneş ışında 3 gün bekletmemiz gerekiyor. Bu durum toniğin anti oksidatif etkisin güçlendirmesi açısından öenlidir. ardından, bekletilen suyu süzüp içine, çinko oksit, kükürt, laktik asit ve C vitamini ekyerek bir kaç dakika boyunca iyice homojenize olmasını sağlamamız için karıştırmamız gerekiyor. Son olarak, her uygulamadan önce B3 vitamininden bir mercimek tanesi kadarını hazırladığımız malzemenin içine karıştırıp saç derisine sürerek 10 dakika beklelemiz ve sonra yıkamamız gerekiyor.
  • Amedra kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf açılmıyor adı neydi acaba şampuanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoodWaterSleepLove

Fotoğraf açılmıyor adı neydi acaba şampuanın

M-furo losyon ve Prozinç tedavisi.

M-furo'yu senelerce kullandım bir çok doktor zamanında egzama demişti pul pul kepek dökülüyordu saçımdan artık bir eser kalmadı. Kortizonlu filan ama yağdan ve kepekten kurtulmaktan iyidir. Egzama bende geçti, geçmez derlerdi özel bir doktorum sayesinde bu losyon ile tanıştım ve geçirdi, uzun zamandır losyonsuz sadece prozinç'in şampuanı ile yıkanarak gündelik hayatıma devam ediyorum.
  • Hacı Şakir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.