Şimdi Ara

Aşırı yorgunluk ve halsizlik hali (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyaz ekmeği kesin, asla ama asla fırındaki hiçbir ekmekten yemeyin. Yerine kötünün iyisi marketlerde paketlenmiş olarak değil (bimde falan satılanlarda koruyucu var) bazlamacı gözlemecilerden günlük taze bazlama alın. 2 haftaya düzelecektir halsizlik vs. gibi sorunlarınız.

Tekrar ediyorum kesinlikle fırın mamülü olan hiçbir ekmeği tüketmeyin. Deneyenler 2 hafta içinde mesajımı alıntı yapabilir. Şimdiden rica ederim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 14 Şubat 2021; 17:0:5 >
  • Orta yaşın üzerindeyseniz yaşla alakalı diyebilirim.

Herkeste olacak diye de kural yok.

Bende de var genel bir halsizlik yorgunluk bezginlik hali.

Emeklilikten sonra yan gelip yatmayla ömür mü geçer çalışırım diyen ben emekli olduktan sonra kesintisiz bi 9 yıl daha çalıştım, ama 3 sene önce bir bıkkınlık geldi bıraktım işi gücü.

Hareket olsun diyorum yürüyüş yapıyorum yoruluyorum, evde oturuyorum daralıyorum...

Bir kaç kez yorgunluktan halsizlikten hastaneye de gittim ama hikaye.

Hastanelerde ne ilgi ne alaka eskiden bi bölümle ilgili olmadığında doktor yönlendirme yapardı diğer branşlara.

Şimdi bi bölüme randevu almak dert, gidiyorsun ordan bişi çıkmıyo temiz, başka bi bölüme tekrar randevu min.5-6 gün sonrasına, gidersin emar ister, en az 10 gün sonrasına, emarı çekilrisin sonucu 3-5 gün sonrasına, hadi tekrar sonuç için randevu....amaaaan hastaneler bile yoruyo insanı artık

Koyverdim ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: mymaxmy

Beyaz ekmeği kesin, asla ama asla fırındaki hiçbir ekmekten yemeyin. Yerine kötünün iyisi marketlerde paketlenmiş olarak değil (bimde falan satılanlarda koruyucu var) bazlamacı gözlemecilerden günlük taze bazlama alın. 2 haftaya düzelecektir halsizlik vs. gibi sorunlarınız.

Tekrar ediyorum kesinlikle fırın mamülü olan hiçbir ekmeği tüketmeyin. Deneyenler 2 hafta içinde mesajımı alıntı yapabilir. Şimdiden rica ederim  

Kendimi bildim bileli ekmekle pek aram yoktur, genelde odun ekmeği/taş fırın ekmeği, kepekli ekmek tüketirim. Ekmeği de sadece kahvaltıda ve çorba ile tüketirim. onun haricinde yemeklerin yanında asla ekmek yemem. Yemek alışkanlığımızda hiç değişiklik yapmadım. Çocukluğumdan bu yana kilo problemim de hiç olmadı.

Sizin önerdiğiniz şeyler zaten benim yaşantımda var ama buna rağmen son yıllarda bende de yorgunluk vs belirtiler var.

Biraz da dönemsel ve yaşla bağlantılı olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadobay

Kendimi bildim bileli ekmekle pek aram yoktur, genelde odun ekmeği/taş fırın ekmeği, kepekli ekmek tüketirim. Ekmeği de sadece kahvaltıda ve çorba ile tüketirim. onun haricinde yemeklerin yanında asla ekmek yemem. Yemek alışkanlığımızda hiç değişiklik yapmadım. Çocukluğumdan bu yana kilo problemim de hiç olmadı.

Sizin önerdiğiniz şeyler zaten benim yaşantımda var ama buna rağmen son yıllarda bende de yorgunluk vs belirtiler var.

Biraz da dönemsel ve yaşla bağlantılı olduğunu düşünüyorum.

Alıntıları Göster

Yukarıda süs olsun diye tüm fırında üretilen ekmekler şeklinde yazmadım. ister tam buğday olsun ister kepek farketmez. Ayrıca sadece sabah kahvaltıda tüketiyor olmanızda farketmiyor. Ha sabah zehirlenmişsiniz ha akşam.

Ayda 2 kez sabah tüketilen ekmek neticesinde oluşan halsizlik bile 2 haftada zor atılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 15 Şubat 2021; 18:16:43 >

• triod hormonlarına baktır. eğer tahliler temizse sabah kalkınca yorgunluk varsa uyku apnesidir. özellikle burun eğriliği olanlarda daha çok olur uyku apnesi.

• mymaxmy M kullanıcısına yanıt

Benim anlatmak istediğim şu idi: bu tarz şikayetlerin sebebi sadece tüketilen ekmekten kaynaklı değil. ekmek alışkanlığımı hiç değiştirmeden yıllarca böyle bi şikayetim olmayıp aşağı yukarı 3 yıldır bu yönde şikayetlerim başladıysa başka nedenler de olabilir.

• Brs168 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 kutu mu kullandınız toplam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 yıldır falan bende var bu :(( ölmüşüm de gömenim ve ağlayanım yok gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salvator2 S kullanıcısına yanıt

1 kutu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.