Şimdi Ara

aşırı yüklenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • europa universalis 4 veya witcher 3 oynarken veya herhangi bir oyun oynarken gpu ve cpu kullanımı ikiside birlikte aniden %100 e çıkıyor ve oyunda fps dropları oluyor ve pc çöküyor sadece gücü kesersem kapatabiliyorum başka türlü hiç bir menüye ulaşamıyorum acaba neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim

amd fx x8 8350
    nvidia gtx 970 aşırı yüklenmeaşırı yüklenme

• psu ? psu yu bir değerlendirin hocam birde gtx 970 core mhz ine 26 mhz ekleme yapmıssınız sanırım etkisi olacagını düşünmesemde bir onu 0 a getirip denermisiniz sıcaklıklar ne durumda onada bir göz atıverin
  • onr1818 kullanıcısına yanıt
    güç demek istedin galiba nasıl değerlendirebilirim ki acaba yani ne yapabilirim ayrıca fiziksel bi sıkıntı mı var acaba onu da çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yubıl62

güç demek istedin galiba nasıl değerlendirebilirim ki acaba yani ne yapabilirim ayrıca fiziksel bi sıkıntı mı var acaba onu da çözemedim
    güç kaynagının marka model kaç watt yeni eski olma durumu gibi şeyleri sordum değerlendirmeden kastım buydu sistemi beslemeyen psu da sistem yüke girdiginde patlıyor öyle bir problemmi var
    xigmatek calibre serisi psu 600 watt 80+ belki de işlemciden daha yenidir :D
  • quote:

xigmatek calibre serisi psu 600 watt 80+ belki de işlemciden daha yenidir :D
    oyun esnasında yada stress test esnasında gpu ve cpu nun sıcaklık degerlerıne bir bakın birde bakalım
    aslında sıcaklıklar da normal 1 sene önce çok rahat oynuyordum ve sıkıntı yaşamıyordum aynı oyunları ancak şuan sıkıntı yaşıyorum galiba istemeden bilgisayarımı taşırken ve temizlerken bir fiziksel hasar oluştu :/
  • quote:

aslında sıcaklıklar da normal 1 sene önce çok rahat oynuyordum ve sıkıntı yaşamıyordum aynı oyunları ancak şuan sıkıntı yaşıyorum galiba istemeden bilgisayarımı taşırken ve temizlerken bir fiziksel hasar oluştu :/
    anakart üzerinde gözle görülebilir bir problem varmı diye detaylıca komponentleri inceleyin patlayan kopan eden kondansatör vb parça varmı acaba imkan varsa parçaları 2.bir bilğisayar ile denemek en iyisi psu ve ekran kartını belki bellekleri denemek hata nerede ürün elemek anlamında faydalı olabilir
    anladım mümkün olursa deneyeceğim teşekkür ederim
  • Donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum.
    yeni fark ettim anakart üzerinde 2 tane sata giriş noktası kopmuş acaba bundan mı kaynaklanıyor
  • yubıl62 Y kullanıcısına yanıt
    Cok dusuk ihtimal. Format atip denemenizi oneririm. Yazilimsal bir uyusmazlik var gibi duruyor. Temiz bir Windows 10 kurulumu yapin, Afterburner disinda baska hicbir uygulama kurmadan deneyin.
  • yubıl62 Y kullanıcısına yanıt
    Ankart üzerindeki yolları bozacak şekilde bir hasar aldıysa belki problem orada olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.