< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asistanların 106 bin TL maaş alması (2. sayfa)
-
-
Asırı sert ve bir hatayla milyonluk fatura cikiyor Allah korusun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tıp mı okuyorsunuz hocam
cerrahi tıp biliminde dahiliye gibi giriş bıranşı olaup nasıl demeyin her operasyona bakarlar ama ince ayar iş olmaz onlarda. sünnetten fıtığa, apandisitten basur a kadar hatta mammografi nin bile ilk yönlendiricilerinden dirler. yaptıkları işlerin çoğunu daha detaylı yapan başka bi yandal hocası da olabilir.
aynı dahiliye gibi. net birşeye onlarda bakmaz da herşeyden kırpık kırpık ilgilenirler. akciğerden de anlarlar gastro dan da ama her dahiliyeci pneomoni yi hakkı ile tedavi edemez. gibi gibi. onların suçu değil yaptıkları iş aşırı geniş olduğundan yeteri kadar uzmanlaşamaz.
genel cerrahta keser biçer doğrar ama çoğusu hassas iş yapmazlar. yapamaz da demiyorum direk incitmezler kendilerini yapmazlar.
ayrıca dünyada bence yapılmıyacak 2 meslek var biri beyin cerrahi diğeri genel cerrahi. ameliyathanede ömür geçirmek gerçekten zor iş. bazı günler 10 operasyon yaptıkları olur. ve işin moktan tarafı bence hekimlikte karşılığını alamayan ve kesinlikle alamayan en bariz daldır cerrahi. dahiliye yada çocuk cu 100 alıyorsa genel cerrah kesinlikle 200 den başlamalı ve performansa dayalı 250-300 almalı. sonuna kadar hak ediyorlar.
yinede tercih edenlerden allah razı olsun.
-
Genelde 80-90k civarlarındalar, nerede calısıyor hangi branş ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 22 Haziran 2024; 0:9:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cerrah olsan bi dert olmasan bi dert. Doktor olunmaz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cerrahi uzman 150k alıyordur devlette şuanda o zaman.
-
tanıdıgım acil asistanı 105 alıyor
-
Cerrahi cok zor zorlugu da kisisel zaman kavraminin olmamasi o nedenle yapilmaz dedim
Eskiler bu is boyle yapilir demis yeniler bu calisma seklini istemiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 22 Haziran 2024; 10:37:12 >
Doktor olunmazsa diğer meslekler de olunmaz o zaman. Hem sen tıp okumuyor muydun?
Cerrahi cok zor zorlugu da kisisel zaman kavraminin olmamasi o nedenle yapilmaz dedim
Eskiler bu is boyle yapilir demis yeniler bu calisma seklini istemiyor
ben cerrahi istiyorum hocam ama tabi stajlarda göreceğiz
yoksa da başka branşlara
-
Hocam bende senin gibiyim yazdiklarim sadece duyum
Gercekten istenirse yapilir zaman ayrilir
Ankaratıplı kız diye bi muhabbet dönüyordu bi ara doğru mu bu? Hetero bi erkeğin yapacağı işler değil bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cerrahlara saygım çok çok büyük. Türk bir hekimin youtube’da videosunu görmüştüm. Adam lastik değiştirir gibi karaciğer değiştirmişti. Benim bakmaya bile içim el vermezken adam yeni organ taktı. Eminim bu onun için çok basit bir şeydir çok çok daha zor ve riskli ameliyatlar yapmıştır yayınlanamayacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bizimde saygımız sonsuz ama kuru kuruya aşk malesef sonsuz sevgi karın doyurmuyor.
ettikleri emeğin karşılığı nı asla alamıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X