Şimdi Ara

Aşk Acısı Çekenler, Reddedilenler, Terk Edilenler vs | ANA KONU | (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
15
Favori
2.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben belki acı çekmeyi seviyorum. O zaman ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iyi güzel yazmışsın da zaten insan kafasını yastığa koyduğunda başlıyor herşey
  • Cok güzel anlatmışsın. Herkese ders olsun. Kendini kaptırmamak önemli yazdigin her şey bir kac hafta önce başıma geldi ordan biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sınıfta gördüğüm bi kız var okulun ilk haftasından beri kızdan hoşlanıyorum ama yanına gidipte bi selam ya da merhaba diyemiyorum ne yapcam ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Sancar

Ben sınıfta gördüğüm bi kız var okulun ilk haftasından beri kızdan hoşlanıyorum ama yanına gidipte bi selam ya da merhaba diyemiyorum ne yapcam ben

Kurallar basit,

1. Bir kız için üzülme, kendini ağırdan satıp ilgisini çek ama pesinden asla koşma yoksa hic şansın kalmaz.

2. Aynı sınıftan sevgili yapma.

• Copenhagen kullanıcısına yanıt
    Aynı sınıftan niye yapmayayım hocam? Ne yapayım elimde değil hoşlanıyorum kızdan ama söylemeye utanıyorum hiç muhabbetimiz olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Sancar

Aynı sınıftan niye yapmayayım hocam? Ne yapayım elimde değil hoşlanıyorum kızdan ama söylemeye utanıyorum hiç muhabbetimiz olmadı

Ayrıldıktan sonra anlarsın ne demek istediğimi. Kaba tabirle bu. Aynı sınıftan sevgili olmak çok dezavantajlı bir durum

• Ne soracağız ki? Sen istediğini yaz, gece sabaha karşı uykudan kalktığımda yine yüreğimde ağrı hissetmeye devam edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Ne soracağız ki? Sen istediğini yaz, gece sabaha karşı uykudan kalktığımda yine yüreğimde ağrı hissetmeye devam edeceğim.

Acıyı sevmek veya acıdan kurtulmayı istemek senin elinde dostum. 3 sene önce bir konu açmış arkadaşın biri. Unutamıyorum onu diye. Feryat figan ediyor. Geçen gün yazmış konusuna, simdi başka bir kadınla evliyim ve eşim 6 aylık hamile, çok mutluyum diye. O konuyu da ekleyeceğim buraya. Ümitsiz olmak veya mücadele etmek bizim elimizde. Başkaları ne derse desin her şey kendi elinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

quote:

Ne soracağız ki? Sen istediğini yaz, gece sabaha karşı uykudan kalktığımda yine yüreğimde ağrı hissetmeye devam edeceğim.

Acıyı sevmek veya acıdan kurtulmayı istemek senin elinde dostum. 3 sene önce bir konu açmış arkadaşın biri. Unutamıyorum onu diye. Feryat figan ediyor. Geçen gün yazmış konusuna, simdi başka bir kadınla evliyim ve eşim 6 aylık hamile, çok mutluyum diye. O konuyu da ekleyeceğim buraya. Ümitsiz olmak veya mücadele etmek bizim elimizde. Başkaları ne derse desin her şey kendi elinde.

Kurtulup kurtulmak istemediğimi artık bilmiyorum. Sorunumun tek kişiden mi yoksa yalnızlığımdan da dolayı mı kaynaklandığını da. Bir gün mutluyken ertesi gün moralim bozuk olabiliyorum.

Kendime odaklandım zaten, narsist olacağım. Geri kalanının canı cehenneme deyip hayata devam etmeye çalışıyorum. Ama işte bazen olmuyor. Ne kadar zorlasam da bir yerde tıkanıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

quote:

Kurtulup kurtulmak istemediğimi artık bilmiyorum. Sorunumun tek kişiden mi yoksa yalnızlığımdan da dolayı mı kaynaklandığını da. Bir gün mutluyken ertesi gün moralim bozuk olabiliyorum.

Kendime odaklandım zaten, narsist olacağım. Geri kalanının canı cehenneme deyip hayata devam etmeye çalışıyorum. Ama işte bazen olmuyor. Ne kadar zorlasam da bir yerde tıkanıyor.

İlk paragraf beni yansıtıyor

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Senin derdin daha büyük. Yanında oturan kızdan ilgi bekliyorsun. Ben kötü de olsa sonlandırdım.

• quote:

Senin derdin daha büyük. Yanında oturan kızdan ilgi bekliyorsun. Ben kötü de olsa sonlandırdım.

Ne yapalım dostum
  • Gerçek bi dhli bnu okumaz okuyanlar feyktir

• Kim okur bunu

• Kesinlikle okuyun, okutturun
  • Merhabalar abilerim, kardeşlerim. Ben de başımdan geçenleri ve daha önemlisi sonlanan şeylerin ardından edindiğim tecrübeleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Yaşım 22 üniversite üçüncü sınıftayım.

Kız arkadaşımla (eski) okulun kayıt günü tanıştık. Sırada önümdeydi. İlk o gün etkilenmiştim. O günden başlayarak bir yıl boyunca peşinden koştum. Gel dedi geldim git dedi gittim adeta. Aptal bi aşık gibi kul köle olmuştum ona. Hislerimi açtım arkadaş kalalım dedi. Kaybetmek korktum bunu da kabul ettim. Yanımda arkadaşım olarak bulunduğu her an yana yana hem de. Bu bir yılın sonunda istemeyerekte olsa bir şeylerden vazgeçmeye zorlamayla olmayacağına kendimi inandırmıştım ki kendisi geldi bana Senin gibi seven olmadı beni bi deneyelim dedi. Havalara uçtuğum gündü belki. Şu ana kadar hayatımda yaşadığım en mutlu andı. Sonrasında birbirimize iyice ısındık falan sonu güzel oldu dedik. Ailemle tanıştı aynı şekilde ben onun ailesiyle akrabalarıyla tanıştım. Gezer dolaşır ufak tefek kaçamaklar yapardık sürekli her şey yolundaydı. Her şey harikaydı. Ya da ben hep öyle sanmıştım.

Finallerimiz bitti memleketlere dönüp ayrılık vakti geldiğinde ara vermek istediğini söyledi. Bana olan hislerini kesinleştirmek istediğini kendisinde bir eksiklik olduğunu söyledi. Olur dedim istediğin zaman olsun dedim. Buna rağmen bu ara verme süresince kendisine çikolatalar yolladım birkaç kıyafet istedi alıp yolladım. Yanlış anlaşılmasın beni sevsin ya da ayrılmayalım diye değil. Tıpkı 1. sınıfta peşinde koştuğum bir yılımda olduğu gibi. Mutlu olsun diye yaptım hepsini. 73 kilo geldim 65 kiloya kadar düştüm. Ne doğru düzgün yemek ne de uyku vardı hayatımda. Varsa yoksa bırakmak üzere olduğum sigara. Günden bir paket bile kesmez olmuştu artık.

Tabii duramadım iki ya da üç hafta sonra kalktım kafama esti yaşadığı şehre gittim. Daha önce 3 kere gittiğim yerin yolu öyle büyüdü ki gözümde giderken anlatamam size. Her neyse aldım konuştuk.

Bana aşık olmadığını bundan dolayı vicdan azabı çektiğini söyledi. Okuduğumuz şehirde benimle mutlu olmadığını yaşadığı şehirde ailesi ve arkadaşlarıyla mutlu olduğunu söyledi. Hayatlarımıza hiç girmemiş olmalıydık dedi. Ayrılmamız en iyisi olacak özellikle de senin için dedi Kolay mı be kayıt günü görüp aşık olmuşsun 1 yıl yana yana vazgeçmeden çabalamışsın. Hepsinden çok hayaller kurmuşsun. Hatta o bile kurmuş seninle. Çocuklarımızın adını seçmişiz, hangi şehirde nasıl bir evde yaşamak istediğimizi belirlemişiz. Koydu orda duyduğum laflar. Güç bela eve dönebildim onca laftan sonra. Yolda kaç kere ulan çek şu arabayı şu tırın altına geber git dertlerin acıların bitsin dedim. Yapamadım be. Bencillik edemedim. Anamın babamın benden başka tutunabilecek dalı olmadığından yapamadım. Çok kez dualarımda yalvardım al canımı diye.

Neyse zar zor ağlayarak falan derken eve vardığımda annem kapıda karşıladı. Bugün senin içinde kızım içinde dua ettim dediği anda sarıldım anneme hüngür hüngür ağlamaya başladım. Ben ağladıkça o ağladı ikimiz birden salya sümük ağladık. O an fark ettim ki kimsenin anneme ya da babama tek damla göz yaşı döktürmeye hakkı yok. Bu ara verme sürecinden itibaren geçen 3-4 haftalık süreçte en çok anamı babamı kırmışım. Aylardır yüzümü görmemelerine rağmen yanlarında durmamışım. Her akşam kendimi sokağa atmışım. En ufak laflarına gıcıklanıp onlara bağırığ çağırmalarım geldi aklıma. Ağızlarını açıp tek kelime etmemişlerdi bana.

Her neyse içine düştüğüm boşluktan dolayı ne okuduğum şehre gidiyordum ne de okula gidip derslere giriyordum. Hala da öyle gerçi haftaya vizeler için gitmem gerekli ama inanın o şehir artık beni boğuyor. Neyse boşluğumu doldurmak için başka bir kızla konuşmaya başladım. Mezun senemdeki eski sevgilimle. Başlarda kendim bile bunun bir boşluk doldurma olduğunu kabul etmiyordum Bu kız beni çok seviyordu gereken değeri sevgiyi ona vermeliyim diyordum. Birkaç hafta mesajlaştık. Bana kendimi gerçekten iyi hissettiriyordu. Yeniden birine hatta bu sefer hak eden birini sevebileceğimi düşündürüyordu bana. Yanına gittim. Görüştük konuştuk gayette güzel geçti. Tekrar bir şeylere başlama konusunda istekliydi ama ben yanına gittiğimde yapamayacağımı fark ettim. Beni gezdirdiği her yerde keşke vakti zamanında iyi günlerimizde buralara onunla gelmiş olsam onunla el ele yürümüş olsam bu ağaçlık yollardan dedim. Yapamadım. Yanından ayrıldıktan sonra yazmaya devam ederek boş bir umuda sokmak istemedim. Vaktinde yeterince acılar çektirmiştim kendisine hatta sağlam ahını almıştım kat kat fazlası çıktı benden. O yüzden bir yola girmeden her şey vakitlice bitsin istedim. Bana daha fazla bağlanmasın alışmasın istedim.

Her neyse bu olayın üzerine adeta tekrar en başa döndüm. Gece kabuslarım can sıkıntılarım iç darlanmalarım tekrar başladı. Sanki ara verelim konuşmasının geçtiği günlere geri dönmüştüm. Belki bu sefer daha büyük bir boşluk içindeydim. Bir başkasını sevmeye hazır değildim ki hala hazır mıyım emin değilim açıkçası Neyse psikiyatriste gittim bir yarım saat kadar konutşuk falan depresyon döneminden geçtiğimi söyleyerek Lustral yazdı bana. Bugün 10 gün oldu kullanıyorum etki ediyor mu pek anlayamıyorum açıkçası. Gerçi doktorum da etkisini 2. haftadan sonra göstermeye başlayacağını söylemişti. Aslında yine umut doluyum fena da sayılmam. Her geçen gün gözüme gözükmeyen şeyleri de fark etmeye başlıyorum.

Her neyse dostlar şimdi küçük olsun büyük olsun sizler için birkaç öğüt vereceğim haddim olmayarak.

1- Bir şeyler olmuyorsa zorlamayın. Yani şunu yapsam sever belki şunu yapsam birlikte olabiliriz belki diye asla düşünmeyin. Ben çok düşündüm hepsini yapmadığım *ok kalmadı ve sonumu görüyorsunuz

2- Asla ve asla sevginizi de verdiğiniz değeri de tam anlamıyla göstermeyin. Bırakın birazı içinizde kalsın.

3- Aşkı, sevgiyi, değeri karşılıksız sanmayın. Ben kendi ilişkimde hep veren taraftım. Hep ben çabalıyordum bir isteğini iki etmiyordum ama o benim her dediğimi yapmazdı mesela. O yüzden diyorum size sevgi de değer de karşılıksız değil. Verdiğiniz kadarını karşıdan göremeyince gerçekten bozuluyorsunuz. İnciniyorsunuz. Kimseyi kendinizden öne hatta ve hatta hayatınızın merkezine koymayın. Unutmayın kimse sizden değerli değil.

4- Üstteki maddeyle bağlantılı olacak kesinlikle her şeye evet demeyin. Hayır demesini bilin.

5- Yaşadığınız bu tarz olaylar yüzünden ailenizi kırmayın. Onları incitmeyin. Çünkü ne olursa olsun sizin yanınızda olacak insanlar anneniz babanız ve varsa eğer kardeşinizdir.

6- Bu süreçte spora gidin. Ben gidiyorum ve iyi hissettiriyor. Sürekli cıvıl cıvıl olan ortamlara giriyorum arkadaşlarımla. Tanışmasam bile yeni yeni insanlar görüyorum hayat enerjimi tekrar kazandırıyor bana.

7- Sizi hüzünlendirecek şarkıları dinlemekten vazgeçin. Başlarda ruh halimden dolayı yapıyordum ama sadece kendime işkence ettiğimi fark ettim. Sigara kullanmıyorsanız bu sebepten başlamayın. Kullanıyorsanız da bu sebepler yüzünden çoğaltmayın.

8- Kendinize hedefler koyun. Kısa vadeli olsun uzun vadeli olsun. Onların peşinden koşmak onları elde etmek için çabalamak inanın iyi geliyor.

9- Bundan sonrasında aşkı da sevgiyi de değeri de kime vermeniz gerektiğini iyi bilin. Kıymet bilen birinin değerini anlayın. Siz hevesle bir hediye aldığınızda neden bunu aldında şunu almadın diyenlerin yeri olmasın hayatınızda. Yaşadıklarımız açısından olaya bakarsak eğer bizler ilk ve son değiliz. Ama bizler (umuyorum) tekrar aynılarını yaşamayacak kadar tecrübe edinmiş olanlarız.

10- Kendinize zorla bu zamanların geçmeyeceğini düşündürmeyin. Öyle bir geçer ki. Zamanı gelince biri çıkar bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm dediğiniz yolları daha büyük hevesle yürütür size.

11- İçiniz daralacaktır elbet. Zaman zaman hala daraldığım oluyor. Böyle zamanlarda kaçarak bir şeyim yok diyerek geçiştirmeyin. En yakınınıza anlatın derdinizi. Aklıma geldi şöyle oldu vs diyerek dökün içinizi. Emin olun kimseye anlatmadan tutmak daha büyük bir sıkıntı verecektir size. O yüzden (herkese değil) en yakınınıza anlatın neler hissettiğinizi neden darlandığınızı korkularınızı vs.

12- Güzelliğin her şey olmadığını da iyi öğrenin Ben çok iyi öğrendim bunu. Birlikte olacağınız kişi her anlamda size bir şeyler katabilecek bir hayat görüşü olan birisi olsun. Hayat felsefesi zengin olmayı arzulamak alış veriş yapıp lüks mekanlarda takılmaktan ibaret olmasın.

13- İçinden çıkılamaz bir hal aldığınızda psikolojik destek almaktan çekinmeyin. Hapların yan etkisinden çekinerek gittim kokrtuğum gibi bir şey olmadı.

Ve son olarak abilerim kardeşlerim, mutlu olmadığınız bir ilişkiye alışkanlıklarınıza kapılarak sevgi aşk gibi derin şeyler yüklemeyin. Alışkanlıklar gerçekten tehlikeli oluyor. Birçok şeyi görmenizi engelliyor. Vaktinde gözünüze gözükmeyen ama canınızı sıkan şeyler bilinç altınızdan öyle bir çıkıyor ki gün yüzüne. Unutmayın sizden değerli değil hiçkimse. Umarım dediklerimi anlamışsınızdır. Bir abiniz bir kardeşiniz olarak yazdım size. Buraya yazmak bile nedense içimi çok ferahlattı

@Crixus01 Hocamın açtığı konuyu iyi hatırlıyorum. Hatta mesaj bile yazmış olabilirim. Hepimize en canlı örnek kendisi. Hocam bebek için tebrik ederim seni. Allah analı babalı bütüymeyi nasip etsin

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok iyi yazmışsın. Nokta atışı ile, "Tek kanatlı bir kuş uçamaz. Sizin verdiğiniz değer, ilgi, çaba, fedakarlık karşılık bulmuyorsa, tek başınıza taşın altına koyuyorsanız vücudumuzu bu işin olacağı yoktur."

:) Ben de yaşadım, bu yazdıklarından pek çok şey paraleldi. Galiba çok sevdik o yüzden karşıdaki insan kıymet bilemedi. Bu yüzden her aşamada kaybeden biz olduk.

Saygılar

• Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kardeşim. Bir şeyleri ayakta tutmak için, mutlu olmak için tek tarafın çabalaması hiçbir zaman yetmez. Bir ilişkide sevgi, değer konusunda bi dengesizlik varsa eğer kaybetmeye mahkum olan taraf hep fazlasını veren taraf oluyor maalesef
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.