Şimdi Ara

AŞK DOKTORUNUZ ONAT_BERK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben onat_berk sizlerin aşk sorunlarınızı dinleyeceğimvede çözüm bulmanız için yardım edeceğim.
    Şimdi söz sizde haydi anlatın

• Sanamı kaldı CorÇ
  • Sorunların falan mı var?
  • yanlış anlama ciddi soruyorum kaç yaşındasın?
  • özetleyecem ;

kızla 2 ay önce tanıştık , 2 yıldır aynı okuldayız hergün görüyordum aslında.Ama konuşmaya başlayınca ikinci haftada fark ettimki aşık olmuşum , ne kusurlarını görebiliyorum ne onsuz yapabiliyorum.Ancak oda benim bir arkadaşımı seviyor ve bu yüzden birlikte olamayacağımızı söylüyor , ama bir an olsun aklımdan çıkmıyor ve oda biliyor yani her fırsatta söylüyorum onu nasıl sevdiğimi , kelimelerle anlatamayacağım kadar güzel , tanrıçam benim.Ne yapabilirim benden hoşlanması için , beni sevmesi için? Onsuz hiçbir halttan zevk alamıyorum onu düşünmeden edemiyorum hiçbir dakika.

Adam gibi yorum yapmayanlara ceza almak pahasına güzelce söveceğim .
  • Elim ile bu ara sorunlarımız var çok soğuk davranıyoruz birbirimize...Evet doktor dinliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topraktan Gelen

özetleyecem ;

kızla 2 ay önce tanıştık , 2 yıldır aynı okuldayız hergün görüyordum aslında.Ama konuşmaya başlayınca ikinci haftada fark ettimki aşık olmuşum , ne kusurlarını görebiliyorum ne onsuz yapabiliyorum.Ancak oda benim bir arkadaşımı seviyor ve bu yüzden birlikte olamayacağımızı söylüyor , ama bir an olsun aklımdan çıkmıyor ve oda biliyor yani her fırsatta söylüyorum onu nasıl sevdiğimi , kelimelerle anlatamayacağım kadar güzel , tanrıçam benim.Ne yapabilirim benden hoşlanması için , beni sevmesi için? Onsuz hiçbir halttan zevk alamıyorum onu düşünmeden edemiyorum hiçbir dakika.

Adam gibi yorum yapmayanlara ceza almak pahasına güzelce söveceğim .

sövmeye gerek yok
    şimdi senin sevgini dile getirmekten çok icrata geçmelisin
    söylemekle kalmamalı göstermelisin vede onu etkilemelisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalçın abi ile yüzleşme!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Yalçın abi ile yüzleşme!

Kapa şu telefonu ....... ........ .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat_berk

sövmeye gerek yok
    şimdi senin sevgini dile getirmekten çok icrata geçmelisin
    söylemekle kalmamalı göstermelisin vede onu etkilemelisin

Genel bir yorum yapmışsın.. Kızı etkilemelisin

Kız sevdiği kişi ile ciddi bir birliktelik içerisindeyse bu etkileme işi zor gerçekleşir. Arada bir soğukluk olursa (tartışma vs) bu gibi durumlardan faydalanabilirsin. Kızı etkilemen için günün büyük bir çoğunluğunu kız ile geçirmen gerekirki yakınlaşabilesin ve bu yakınlaşmada sevdiği kişinin dikkatini çekip iş farklı boyutlara yol alabilir

• Kelin ilacı olsa önce kendi basına sürer
  • quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLte`s

Elim ile bu ara sorunlarımız var çok soğuk davranıyoruz birbirimize...Evet doktor dinliyorum

Böyle davranmaya devam edersen kesecem bir tarafını de
  • Aşık olamıyorum doktor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demonz

Onat Berk yabancı gelmiyorsun bana hiç..Kilolu bi arkadaş mısın acaba?

yok hayır normal bir insanım
  • anlatıyorum

sevdiğim kızı 6 aydır takip ediyorum bazen baktığını hissediyorum ama utanımda bakamıyorum .

3 hafta önce kankasıyla çıkmaya basladı iliskileri 2 hafta sürdü ayrıldılar. ertesi gün tekrar kanka oldular (nasıl basardılar anlamadım) bende kendime güvenip bugün çıkma teklifi etmeyi amaçlıyodum. okulda çıkma teklifi etmeme 10 adım kalmıstı ki kankasının elini tuttugunu gördüm faceye baktım tekrar iliski içine girmisler.

şimdi kafam çok bozuk

bunun çaresi yok
  • nası öpüşürüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *BaMBaM*

anlatıyorum

sevdiğim kızı 6 aydır takip ediyorum bazen baktığını hissediyorum ama utanımda bakamıyorum .

3 hafta önce kankasıyla çıkmaya basladı iliskileri 2 hafta sürdü ayrıldılar. ertesi gün tekrar kanka oldular (nasıl basardılar anlamadım) bende kendime güvenip bugün çıkma teklifi etmeyi amaçlıyodum. okulda çıkma teklifi etmeme 10 adım kalmıstı ki kankasının elini tuttugunu gördüm faceye baktım tekrar iliski içine girmisler.

şimdi kafam çok bozuk

bunun çaresi yok

kız biriyle çıkıyosa kıza hiç bakma bu olmaz etik bir davranış diil
    başka aşk lara yelken açmayı öneririm

Buff R+ Tarih 26 Mart 2010; 18:39:57
    nası öpüşürüm?

öpüşmeye başla sen gerisi gelir hiç merak etme ilk öpüşme genelde kötü olur gitgide profesyonel olursun dert etme

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Aşık olamıyorum doktor

dur daha gençsin aşık olmasan da olur aşık olucak biri elbet çıkar karşına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat_berk -- 26 Mart 2010; 18:46:19 >

• quote:

nası öpüşürüm?

öpüşmeye başla sen gerisi gelir hiç merak etme ilk öpüşme genelde kötü olur gitgide profesyonel olursun dert etme

ilk öpüşmem ikinciye göre daha güzeldi. ama ilkinde yanlızdık ikinci aceleyle oldu ondan kötü olmuş olabilir mi?

• ilk öpüşmem ikinciye göre daha güzeldi. ama ilkinde yanlızdık ikinci aceleyle oldu ondan kötü olmuş olabilir mi?

hayır hayır hiç dert etme
    ikinci öpüşme aceleyede gelse daha iyidir çünkü
    acele olduğu için daha çok adrenalin vardır adrinalin olduğu yerde daha güzel şeyler olur daha heycanlı olur
    kötü olmamış tır iyi olmuştur
  • İlkler unutulmaz yeğen.
    quote:

Orijinalden alıntı: Buff R+

quote:

nası öpüşürüm?

ilk öpüşmem ikinciye göre daha güzeldi. ama ilkinde yanlızdık ikinci aceleyle oldu ondan kötü olmuş olabilir mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.