Şimdi Ara

Aşk işleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Valla anlattığın olay çok doğru neden böyle yapıyorlar anlam veremiyorum, hani tipten mi kaybediyorum bilmiyorum ama çok değer vermiştim ona. Cidden yazıklar olsun...
  • Yine bir beta erkek konusu. Bi bitmediniz
  • yaş kaç 15 mi

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Hep sen yazarsan olmaz, akışına bırak aklında olmasının bir anlamı yok şu aşamada.

Başka ufuklara yelken aç, belki de karşına çıkan diğer kızları gözardı ediyorsun

+1
    Benim konuştuğum bir kız vardı, sabah akşam konuşurduk ama konuşmayı hep ben başlatırdım

Bir gün ilk mesajı atmadım, oda atmadı aradan 2 hafta geçti baktım yine yazmadı, numarasını sildim instadan takipten çıktım

Insan gerçekten hayret ediyor o kadar sabah akşam konuşmaların bir önemi yokmuş, ben yazmadım ve kendisi bir kere bile yazmadı, kadın milletine güven olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Ben anladım ki; bazı insanlara ne kadar değer verirsen ver, yine karşılığını alamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

+1
    Benim konuştuğum bir kız vardı, sabah akşam konuşurduk ama konuşmayı hep ben başlatırdım

Bir gün ilk mesajı atmadım, oda atmadı aradan 2 hafta geçti baktım yine yazmadı, numarasını sildim instadan takipten çıktım

Insan gerçekten hayret ediyor o kadar sabah akşam konuşmaların bir önemi yokmuş, ben yazmadım ve kendisi bir kere bile yazmadı, kadın milletine güven olmaz

Alıntıları Göster

Güvenle ilgisi yok, sana iletişim başlatacağına dair taahhüt vermemiş ki. Sen mesaj attıkça seninle konuşmuş, aradan geçen sürede hep sen yazmışsın

Eğer ikinci veya üçüncü gün sen yazmasaydın da onun yazmasını bekleseydin; süreç daha da kolay netleşirdi. Kendi kendine gelin güvey olmak olmuş bu duurm biraz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.