Forumda artık gönül yarası konularını rafa kaladırma vaktidir... sayfalarda kirliliği ortadan kaldırabiliriz iş tek pmye bakıyor.
Tecrübesine güvense bile burada imzasına böyle birşey koyması komik Herkes toy,kendisi toysr'us Hani malzeme sizde,tarfi bende der gibi
Ama öyle demeyin.Ne yapılması gerektiğini,ne yapılmaması gerektiğini tecrübe ettiğinden dolayı biliyor olabilir !? Ne dedim ben !¿
quote:Orjinalden alıntı: k2fg9 Ama öyle demeyin.Ne yapılması gerektiğini,ne yapılmaması gerektiğini tecrübe ettiğinden dolayı biliyor olabilir !? Ne dedim ben !¿ Tecrübeler tükenmez,demekki şirket olarak çalışıyorlar,çatlak kalpler sıvanır,alçı yapılır,acılı yüreklere sevda şerbeti kurşun niyetine dökülür:)
quote: Tecrübeler tükenmez,demekki şirket olarak çalışıyorlar,çatlak kalpler sıvanır,alçı yapılır,acılı yüreklere sevda şerbeti kurşun niyetine dökülür:) ne güzel bi cümle oldu bu :)
quote:Orjinalden alıntı: Tarum quote: Tecrübeler tükenmez,demekki şirket olarak çalışıyorlar,çatlak kalpler sıvanır,alçı yapılır,acılı yüreklere sevda şerbeti kurşun niyetine dökülür:) ne güzel bi cümle oldu bu :)