Şimdi Ara

Aşk Tesadüfleri Sever {2011} (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
7.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim için bu filmin özelliği gölcük donanmada 5,000 askerle beraber izlemiş olmam
  • Yeni izledim. Güzel kurgulanmıştı, oyuncu performansları da geyet iyiydi. Ancak tesadüflerin sınırı biraz aşıldığında (sondaki organ verme sahnesi gibi), biraz fantaziye kaçıyor. Keşke, Özgür tiyatro binasının önünde ölseydi ve film noktalansaydı.
  • 3/10
  • Bugün izledim güzel bir film sıkılmadan izledim
  • gayet guzel bir film.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vıcık aşk filmerinden degil izleyin
    ama klişelerde yok degl
  • Ne filmdi ya .
  • ankaralı olanlara daha bir başka gelmiştir bu film 10/8
  • Klişelere rağmen fena sayılmayacak bir filmdi.

Bazen tesadüflerin cıkını çıkardılar ama.
  • İkinci filmi şimdi izledim. İzlediğime pişman oldum. İlk filmi mumla aradım.

• Aşk filmlerini sevmeyen, adını sağda solda duydukça koşarak uzaklaşan ben filmsiz kalınca farklılık olsun diye bakayım dedim. Film idare eder, Türk sinemasının standartlarında, fazlasına ulaşamayan bir yapım olmuş.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Filmde aşk hikayesine paralel olarak bir ihanet bir aldatma hikayesi de izledik. Yani bunu masum aşk olarak tek taraflı olarak gördük ama olay hiç de masum değildi.

Tesadüf olaylarını ben de biraz zorlama buldum ama film deyip geçtim. Filmin adı Kader Tesadüfleri Sever ya da Aşk İhaneti Sever olsa da olurmuş. İzlense de olur izlenmese de.

• İkinci filmin konusu yok buraya yazıyorum.

Netflix'te izledim.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    İlk filmdeki trafik kazası sahnesinin aynısını fotoğrafına kadar alıp ikinci filme koymuşlar. Buradan özgün olmayan senarsitlere ve yönetmenlerimize bir alkış gönderiyorum. Hepimiz alkışlamalıyız bence.

Film tabi ki klişeydi. Duyguyu güzel yansıtmışlar ama ilk filme nazaran biraz özgün olunur yani. Nesrin Cevadzade hatrına 6 puan verdim.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 24 Kasım 2020; 13:41:54 >
  • 10 yıl geçmiş resmen bu filmin üstünden. Ilk izleyisim dün gibi aklımda
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.