Şimdi Ara

Asker öğretmenlikle ilğili merak ettikleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aslanmath

Harbiden mi 30 ağustosa kalmaz mi yemin töreni hocam

kalmaz kardeşim
  • Kusura bakmayin hocam rahatsız ediyorum sizi de sürekli sizin ne zaman olmustu yemin töreni bi de asker ogrt.alirken ortalama yds dikkate alınıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanmath A kullanıcısına yanıt
    est.. ben gecen sene gittim kardeşim bizim yemin töreni cuma günü 30 agustos zafer bayramına denk geldiği için 31 agustosta olmuştu yani agustosun son cumasında olur yemin töreni bu senede yüzde 99 ihtimaalle 29 agustos cuma günü olacak yalnız dikkat et assker öğretmen olursan ama kısa dönem olursa eylülün ikinci haftası cuma günü olur yemin törenin.
    ortalamaya baktıklarını düşünmüyorum çünkü benim ortalamam 2,36 idi ama sınıf öğretmenleri için ortalama bakıyorlar diye söylüyordu arkadaşlar çünkü tanıştgımız sınıf öğretmenlerinin hepsinin ortalaması 3 ün üstündeydi. senin branşın nedir. birde 25 inde bana bir mesaj at ne çıktıgıyla ilğili asker öğretmenlik çıkarsa ne götürecegini söylerim
  • Hocam merhaba,

Ben de Matematik Öğretmenliği bölümünde okuyorum. Açıkçası açtığınız konu ilgimi çekti ve erken de olsa biraz bilgi edinmek istedim asker öğretmenlik konusunda.

Eğitim Fakültesi'nden mezun olduktan sonraki aşamaları kısaca özetleyebilir misiniz hocam zahmet olmazsa?
  • Cok sagolasin hocam benim brans lise matematik ortalama 3.28 ben de merakla bekliyorum ne olacak ne bitecek kisa donem cikarsa nisan isi biraz da kolaylaşacak siz askerden hemen sonra okulunuza gittiniz mi hocam

evet kardeşim ben hemen gittim maaşımı alabileyim diye ama orda soruyorlar istersen on gün sonrada başlayabilirsin ama maaşını alamazsın yani izin alma direk görevine başla
  • Anladim hocam ben de nisani düşünüyorum iste o yüzden biraz da sıkıntım, cikma ihtimali var mi hocam sizce

• 16 Ocak kullanıcısına yanıt
    öncelikle atanıyorsun kardeşim daha sonra ağustos döneminde dikkat et sadece agustos döneminde askerliğe başvuruyorsun çıkarsa çıkıyor :) çıkmazsa kısa dönem gidiyorsun
  • xxeraycanxx X kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Teşekkürler.
    kardeşim umarım çıkar bunun burası tsk hiç bir zaman hiç bir işi hakkında mantık yürütemezsin bekleyip göreceksin ama inşallah çıkarda rahat edersin acemiliği bitirirsin gidip nişanını yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16 Ocak

Anladım hocam. Teşekkürler.

sen yine askere giderken yaz bana kendine iyi bak ha birde üniversiteydedeyken kendine evlenecek birisini bul sonrasında çok sıkıntı çekersin arkadaşlardan biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.