Şimdi Ara

Askerde hirsizlik sucu cezasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerde hirsizlik sucunun cezasi ne olur ?
    Bi arkadasimla beraber sucsuz yere hirsizliktan yargilanicaz . Bi hirsizlik olayi oldu bu ustumuze kaldi. Kogustan cikarken biz goruldugumuz icin. Ben cavusum arkadasimda onbasi terkereciyiz safagimiz az. Komutanlarla konustuk ama sucsuzlugumuzu ispat edemedik . Cunku baska bi bolugun.kogusundan cikarken.oldu bu olay . Orayada telefonla konusmaya girdik neyse uzun mesele . Bizi askere mahkmeye vercekler daha once hic suc islemedim karakola gitmedim kavga fln harici. . Ceza alirmiyiz ne ceza aliriz . Ne kadar uzar askerligimiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şafak kaç? ceza yetişmez azsa yetişirse de olarak ortalama 7 gün gibi bir ceza olur tahminim.
  • Benim arkadaşın anlattıgına göre bu hırsızlıklarda hep suçlu kişiler inkar ederler ama kamera kayırlarında herşey tespit ediliyormuş yani kafalarına göre sen suçlusun demiyorlar.
  • kamera falan yok. cıkarken sahıslar gordu. calınan mallar lıstesinde bı dunya mazleme var. kogustan cıkarken bızım elımızde hıcbısey yoktu. listede 30paket sıgara var mesela ve oan ben elımı kolumu sallaya sallaya cıktım yanı elım bostu. nereme soktum bu kadar sıgarayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumanyak123

kamera falan yok. cıkarken sahıslar gordu. calınan mallar lıstesinde bı dunya mazleme var. kogustan cıkarken bızım elımızde hıcbısey yoktu. listede 30paket sıgara var mesela ve oan ben elımı kolumu sallaya sallaya cıktım yanı elım bostu. nereme soktum bu kadar sıgarayı

Ben sana suçlusun demedim askere giden arkadaşlarımdan duydugum şeyi anlattım.Genelde kendi koğuşudnaki adamlar değilde başka yerden gelen usta askerler yeni gelenlerin koğuşlarına girip çalıyorlarmış.Doğal olarak sende olmaman gereken bir yere girdigin için 1. derece suçlu konumuna düşüyorsun.Olmaman gereken yerde oldugun için.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Ben sana suçlusun demedim diyorsun ama mesajında dolaylı gibi görünse de açık ve net olarak arkadaşı hırsızlıkla suçluyorsun.
  • Ragnar kullanıcısına yanıt
    Tmmda üstte belirttim olmaması gereken bir yerde oldugu için haliyle 1. Derece suçlu statüsünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Tmmda üstte belirttim olmaması gereken bir yerde oldugu için haliyle 1. Derece suçlu statüsünde.

Bi karar veremedin usta. Suçlu değil şüpheli. Kimsenin günahını almamak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Bi karar veremedin usta. Suçlu değil şüpheli. Kimsenin günahını almamak gerek.

Askerde öyle olmuyor direk suçlu oluyorsun şüpheli diye bişe yok işin kötü yanıda oAbimden biliyorum onun şuçsuzluğu kameralar sayesinde kanıtlandı öyle kurtuldu yoksa işi bitmişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.