Şimdi Ara

askerde nöbet tutuyor ama asker değilmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sizin zamanınızdan değişmiştir belki
    2 aylık aldı
    diğer 2 aylıkta yatmayınca olay farkedildi
    diğer gençlere de yatmış harçlıkları zaten onlar yatınca, merak edip sormuş bende alıyordum noldu diye sormuş
  • becurious kullanıcısına yanıt
    Daha geçen sene geldim. Sizin düşündüğünüz gibi şey olmaz. Dosyası gelince birliği onun hesabına ödenmeyen tutarları yatıracak.

Edit: Askerde bir gün bile fazladan kimseyi tutamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üç Kağıtçı Mesut -- 11 Mart 2019; 15:33:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç Kağıtçı Mesut kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
    para önemli değil
    kaçak falan deyip askerliğini yapan çocuğu cezalandırmasınlarda
  • Görev yaptığı günler görünmezse tazminat davasına kadar yolu var o 2 ayı kanıtlayacak delil vardır cimere şikayet ettiğinde gene şikayet kağıdı komutanlara gidiyor ve pek sevdikleri bir durum değil diye düşünüyorum çocuğa sinir olup uğraşabilirler silsile yoluyla 1 üst rütbeye şikayet etsin(sürekli bir üst rütbeye şikayet edecek).
  • Bölük Astsubayına söylesin Alay komutanı imzası var imzaladıktan sonra PYBS den onaylasın askerde olduğuna dair 3 saate sisteme düşer sorun yaratacak bişey değil bu olay ama bölük astsubayının peşine düşmesi gereken bir konu cimere felan yazmayın dediğini yapın sorun çözülür basit mesele bunlar
  • diğer konuda asker fazlalığından dolayı başka yere verdiler demişsiniz öyle bir durum söz konusu tabiki çoğu kişinin başına gelmez ama böyle birşey mümkün benim arkadaşımda yaşadı aynı olayı onda da bir sorun bir sorun yok sürgün olmadığım halde 3 tane usta birliğin oldu benimde bunlar kısa süreli sorun olacak şeyler dert etmeyin bir problem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntılı bir durum genelde işgüzar komutanların başından çıkıyor. Bizim bölüktede aynı vaka gibi bir vaka oldu. En sonunda eleman baktı kimsenin bişeyine salladığı yok, tek bir kelime ile komutanların bir tarafları tutuşup işi hemen halloldu. O sihirli kelimeyi söylüyorum;
    "Madem ben asker gözükmüyorum, bana nasıl silah zimmetlediniz bunun hesabını verin aksi halde ben uğraşacağım" demen yeterli.
    Selametle.
  • Gerek yok münakaşaya girmeye adamın üstüne oynarlar Allah muhafaza yatağın bozuk selam vermesin nöbette oturuyorsun madem sen herşeyi olması gerektiği gibi istedin bundan sonra öyle olacak diyenler çıkar illaki hiç gerek yok daha silah altında sorun yaşatacak şeylerden uzak durun askerliği bitmiş olsa neyse ama şuan böyle sıkıntılı tavır tarzdan uzak dursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimer aklını alır hepsinin
  • herkese cevaplarından dolayı teşekkür ederim
    herhangi bir yere şikayet etmeyi düşünmüyorum

erkek kardeşim zaten dert etmiyor halolur diyor komutan halledecek dedi

ben sadece nasıl hızlandırabilirim sisteme girişini ya da başına birşey gelir mi diye dert ettim

cimer ya da farklı yere şikayet etmeyeceğiz

teşekkür ederim cevaplarınızdan dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

arkadaşlar ben de girdiğim dersin yoklama listesinde yokum kıllanıyorum
    hemen danışman hocana koş durumu izah et dersin kaydolmamış girdigin sınavlar boşa gider tekrar almak zorunda kalırsın şakası yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

hemen danışman hocana koş durumu izah et dersin kaydolmamış girdigin sınavlar boşa gider tekrar almak zorunda kalırsın şakası yok

Alıntıları Göster
    hocam ders programında almışım gibi görünüyor? alttan aldığım için devam zorunluluğu yok o yüzden kurcalamadım ama birazdandanışmana yazcam

iki ders var, birinin yoklamada gözüküyorum diğerinin no
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

hocam ders programında almışım gibi görünüyor? alttan aldığım için devam zorunluluğu yok o yüzden kurcalamadım ama birazdandanışmana yazcam

iki ders var, birinin yoklamada gözüküyorum diğerinin no

Alıntıları Göster
    sınav sonuçları bölümünde ders görünüyor mu? Orda görünmüyorsa hoca notunu giremez. Varsa sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

sınav sonuçları bölümünde ders görünüyor mu? Orda görünmüyorsa hoca notunu giremez. Varsa sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    görünüyor hocam. 180 kişi almış hey be dedim. yine de yazacağım danışmana.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.