Şimdi Ara

Askere gidiyorum içimde bir tedirginlik var? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun dönem olarak askere gidiyorum. Uzun dönemlere pek iyi muamale göstermediklerini söylüyorlar. Birde benim hayalimde yazıcı olmak var ki buda şans işi biraz. Boş olmamak kaydıyla biraz cesaretlendirebilir misiniz beni? Nasıl bir yer ortamı nasıl? Aksiyon olsun farklılık olsun diye tecili bozdurduk da hayırlısı :D

• Allah sabır versin , yazıcı olma durumu yere göre değişiyor ve sayıda önemli tabi şu an benim bulunduğum yerde ben yazıcıyım sadece kısa dönemlerden oluyor yazıcı burada hayırlı teskereler
  • Boşa gidiyon
  • hayırlı teskereler olsun inş :)
  • Gittiğin yere göre değişir valla ne desek boş
  • Orası şöyle güzel böyle iyi dersek iyilik yapmış olmayız sana,kendini psikolojik olarak en kötü koşullara hazırla,sonra hayal kırıkliğı yasarsın.
  • kaya_es kullanıcısına yanıt
    Bazıları da uzun dönemlerden oluyor diyor. Yere göre değişiyor sanırım hocam. Bilgilendirdiğin için teşekkürler :)
  • Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Zor birşey ya insan neyle karşılaşacağını bile bilmiyor.
  • Ulusal1923 U kullanıcısına yanıt
    Ah dedem ah koyma beni oralarda bir başıma :)
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Vatan borcu hocam yapacak birşey yok :)
  • hayaligenc H kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim :)
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    Benim gibi aksiyon adamını bile aşacak gibi :D
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Öyle düşününcede iyice çöküyorum reis ya
  • Yazıcı olmak herkesin hayali kardeş olurda seni yazıcı yaparlarsa kıymetini bil göze batma.
  • hsyn0698 H kullanıcısına yanıt
    Vatan borcu diye birsey yok sizin gibileri kekliyorlar.
    Gelme torun senide s**kerler diyorlar dedem :)
  • Yaparlar mı ki :D
  • Arkadaslar benim tecilim 31 aralikta bitiyor suan tecil bozsam subatta gdiyorum yasim 25 hep maddi skintilardan erteledim durdum ama subata kalmadan gitmek istiyorum tecil bozdurmasam 31 aralikta bitse 1 veya 2 ocakta tezlim olsam bakayayim diye beni hemen gonderirlermi ? Lutfen bilen arkadaslar yardimci olurlarsa mesaj olarak bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Hayabusa1234 H kullanıcısına yanıt
    Celp tarihleri belirlidir ondan önce gitmen imkansız hocam. Erken sevk dilekçesi versen bile birşey farketmez. Sadece erken bir celp döneminde gidebilirsin. Öyle herkes kafasına göre gidemiyor malesef :)
    İlla s**kecekler diyosun yani dede? :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.