Şimdi Ara

ASKERE GİTMEDEN SAÇI KAÇ NUMARAYA VURALIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
125.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Askerlik bölümü alışkanlık yarattı bende. Bir aksilik olmazsa Kasım 2011 celbinde gideceğim. Sivilde senelerdir 3 numara traşlı olduğum için bu kısım sancısız olacak gibi Gidenlere hayırlı teskereler.
  • konumu hortlatmışsınız hey gibi günler hey 1 sene olacak 5 gün sonra. en son askerde mayıs 1 de traş oldum 3 numara 17 mayısda askerlk bitti 7 aydır berbere gitmedim saç uzatıom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

konumu hortlatmışsınız hey gibi günler hey 1 sene olacak 5 gün sonra. en son askerde mayıs 1 de traş oldum 3 numara 17 mayısda askerlk bitti 7 aydır berbere gitmedim saç uzatıom

çok garip hissedddim şimdi. öyle kolay 1 sene demişsin ki sanki hemen bitmiş gibi

• valla 8 ay olacak nerdeyse askerden geleni. su gibi akıyor zaman 8 ay sanki 1 gün gibi geçdi. askerdeyken tabiki geçmiyor ahh ahh unutulurmu o günler ben unutsam ölsem kemigim unutmaz sabahın 5 inde karanlıkda uyanıp temizlik yaptıgımızı

geçdiiii gittiiii iyisiyle kötüsüyle. şimdi degil 5 de kalkmak hergün sabaha karşı 5 de yatıyorum ve unutmadan 8 ay oldu saç uzatmaya devam 1 yıl dolsunda berbere gidim fiyakalı bişiler yaptıracam saçım çok geç uzuo

quote:

Orijinalden alıntı: JiOxP

quote:

konumu hortlatmışsınız hey gibi günler hey 1 sene olacak 5 gün sonra. en son askerde mayıs 1 de traş oldum 3 numara 17 mayısda askerlk bitti 7 aydır berbere gitmedim saç uzatıom

çok garip hissedddim şimdi. öyle kolay 1 sene demişsin ki sanki hemen bitmiş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 27 Aralık 2010; 15:12:59 >

• Valla ben giderken 3 e yardırıp gidecem. En mantıklısı bu. Zaten 6 sene geç gidiyorum, bide uzun dönem anasını satiym, saçı sakalı geçtim,akli dengemi kaybedip gelirim artık. Genede kıldan tüyden fırça yemeyelim, battı balık yan gider. neyse artık şimdiden herkese hayırlı teskereler.Ne Mutlu Türküm Diyene!.
  • ben kazınık gıttım hatta kamufuulajlı asker resımlerım bıle oyle çıktı kımsede demedı bırşey
  • quote:

valla 8 ay olacak nerdeyse askerden geleni. su gibi akıyor zaman 8 ay sanki 1 gün gibi geçdi. askerdeyken tabiki geçmiyor ahh ahh unutulurmu o günler ben unutsam ölsem kemigim unutmaz sabahın 5 inde karanlıkda uyanıp temizlik yaptıgımızı

geçdiiii gittiiii iyisiyle kötüsüyle. şimdi degil 5 de kalkmak hergün sabaha karşı 5 de yatıyorum ve unutmadan 8 ay oldu saç uzatmaya devam 1 yıl dolsunda berbere gidim fiyakalı bişiler yaptıracam saçım çok geç uzuo

quote:

Orijinalden alıntı: JiOxP

quote:

hocam askerlik çok garip bişe. bakalım bende 91/1 gibi gözüküyo tercihi 1 yaptım çıkarsa yolcuyuz. Bide uzun dönem ben 1 numara yaptırcam saçı ya 3 numara yaparsam dayanmaz bana acemilikte acaip hızlı uzuyo saçım hele ben senin gibi 1 sene kestirmiyim belime gelir .

Selamlar

• herhangi bir num. vurdurma .kep altı denilen subay traşı ol üstleri de kestir tamamdır.3 num.uzun derlerse de firar et gitsin . yok öyle bir kışla
  • 339 lar için up zamanı.
  • VURALIM 3 NUMARAYA GİTSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: arslan_41

VURALIM 3 NUMARAYA GİTSİN
  • Arkadaş; Ben Vurdum 3 Numaraya
  • fazla kısa yapmayın. orta olsun . uzun olanları orada keserler diğerlerine ses çıkarmazlar .
  • hazır konu hortlamışken ben de sorayım, yedek subaylar için farklı bir durum söz konusu mu? ben geçen hafta 2 numara yaptırmıştım, yarın da bi sakal traşı olup gitcem sadece. favoriler nasıl oluyo kulak başlangıcı diolar ama armut gibi de gezmeyelim sonra
  • En iyisi askere giderken kestirmek.Fazla kısaltmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserto

hazır konu hortlamışken ben de sorayım, yedek subaylar için farklı bir durum söz konusu mu? ben geçen hafta 2 numara yaptırmıştım, yarın da bi sakal traşı olup gitcem sadece. favoriler nasıl oluyo kulak başlangıcı diolar ama armut gibi de gezmeyelim sonra

aynı durum hocam hiçbir farkı yok. Zaten sizi asla sevmiyecekler orada aslarınız olsun üsleriniz olsun :D O yüzden ilk başta göze batmayın saçınızı 2'ye vurup gidin. Fualleride kulak çıkıntısına kadar kısaltıver şimdilik.

Sonra usta birliğinde yedek subay olsun, er-erbaş olsun herkes için durumlar daha da rahatlaşıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.