Şimdi Ara

Askere Neler Götürülmeli, Acemilikte Nasıl Davranılmalı - GÜNCEL 2013 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
6
Favori
15.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konuyu takip edelim bir 2 güne ihtiyacım olacak ...
  • askerlik böyle birşey ise ben almayım arkadaş..gitmek isteyene eyvallah.. :)
  • Tek temennimiz bizimki kolay geçer inşallah demek oluyor:)
    Harbi biz bu eşyalar çalınmasın diye napacağız? Yanımızda mı taşıyacağız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben R'leri zor söylüyorum, çok garip de bi soyadım var, tekmil verirken takılsam dayaktan öldürmezler dimi ? Bi tek bundan korkuyorum askerlikle ilgili.
  • kıl bi komutana çatarsan piçliğine bile tokat atabilir..ah bu tipler olmasa askerlik daha cazip gelir..
  • Devletin bedava köleliliğini yapmak hiç bi şartta cazip değil, hem de günlük hayattan bu kadar tecrit olarak, sanki suç işlemiş gibi.
  • Vitamin götürebiliyormuyuz?

Multivitamin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Vitamin götürebiliyormuyuz?

Multivitamin

Raporunuz olmadigi hic bir ilac vs. yasak (vitamin vb. dahil)
  • zaten psikolojim bozuk bunları okudum iyice içim sıkıldı yemin ediyorum. askere gitmeden ötenazi yapıcam sanırım
  • eyvallah kardeşim bilgiler için
  • götürülmesi gerekenler diye çok konu var listeler varda bana orada verilenler lazım boşuna götürüp masraf yük etmek istemiyorum zaten durumumda yok. makul ücretle çanta veriyorlar diyorlarhttp://www.enbuyukaskerbizimasker.net/MalzemeListesi.aspx burada. bu olay nedir gidenler varsa kaça satıyorlar içinden çıkanlar bunlarmı gerçekten terlik, pijama götürmeye gerek yokmu gerçekten......................
  • Yakında bakacağım kalsın kenarda :)
  • bu askerlik kadar gereksiz bişey yok 12 ay boyunca ırgat gibi dön dolaş
  • sadece tras takiminizi alin yaniniza diger her seyi veriyorlar ama ben onlari kullanam derseniz kendi esyalarinizi ve sadece bedeninizi getirin akla ihtiyac yok kimse kullanmanizi istemiyor zaten!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes o gerek bu gerek diye listeler dolusu şey sıralamış , en doğrusu sanırım buradaki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.