Şimdi Ara

Askerliği komando olarak yapmak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
18.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cnrylmz68

quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

Komando olmak bir şereftir Allaha şukur ben erişmiştim o şerefe.. Dostum dilekçe ver ve gittiğinde boluk komutaninla konuş, sanmiyorum değişceğini ama bi dene.. Eskiden oluyordu ama şimdi bilemiyorum bende.

Ne yapacağımı bilmiyorum içimde hala bir umut var açıkcası jandarma olduğu için işin içinde bir şekilde oradan komandoya atlıyabilirmiym onu düşünüyorum boyum 186 kilom 86 bölük komutanına ne diyeceğim komutanım ben komando olmak istiyorum mu ? Küfür eder gibime geliyor..Ayrıca acemi bir er olarak bölük komutanı ile konuşma fırsatını nasıl yakalıyacağım..Dilekçe konusuna gelince değerlendirirlermi bilmiyorum ama dilekçe yazma ve verme kısımları hakkında özet olarak aydınlatabilirseniz seviniim.9.jandarma eğitim alay komutanlığı hakkında biraz araştırma yaptım tim ve komando eğitimi veriyormuş ama çoğu asılsız cevaplar için teşekkür ederim

Aaa bak. Jandarma boluklerinde komandoluga yatkin olanlari komando boluklerine goturuyorlar. Komando boluklerinden Rdm ler yani curuk elmalar jandarmaya veriliyor... Degis tokus yani... Biraz uğraşirsan neden olmasin? (:

Boluk komutani bascavus yada ustegmen, yuzbasi falan oluyor. Rutbece buyuk degiller. Cikicaksin karsisina bagira bagira tekmil vericeksin çakı gibi durup. Ben komando eğitimi alip dogudaki silah arkadaslarimin yanina katilmak istiyorum, bu serefli vatanim icin gorevimi orada yapmak istiyorum dicen.. Alnindan oper bee ne kufru :) Buyutme askerligi cok.

Bu kadar adam yazıyor inan bir tek senin mesajların beni rahatlatıyor :) Teşekkür ederim..

Demek istediğini anladım.Fiziksel olarak hi bir problemim yok 1 ay önce 86 kiloydum şuana kadar çok kilo verdim78 olmasada 82 84 arası vardır.Ama tabiki önemli olan olsaydı değil olabilmesi bu yolda bir çözüm bulmaya çalışyorum.Bölük komutanıyla konuşmak dilekçe vermek gibi önerileri var arkadaşların.

• Sırf sivilde artislik olsun diye askerde komanda olmak isteyen zihniyetleri o egitimlerden sonra bi dinlemek lazim bilmeden atip tutarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Sırf sivilde artislik olsun diye askerde komanda olmak isteyen zihniyetleri o egitimlerden sonra bi dinlemek lazim bilmeden atip tutarlar

Benim hedefim uzman olabilmek o yüzden önem veriyorum komando olmak için.. Bu lafı biraz genel olarak yazmışsınız ama olurya beni kasdetmeye çalışmışsanız diye söylüuorum
  • quote:

quote:

Sırf sivilde artislik olsun diye askerde komanda olmak isteyen zihniyetleri o egitimlerden sonra bi dinlemek lazim bilmeden atip tutarlar

Benim hedefim uzman olabilmek o yüzden önem veriyorum komando olmak için.. Bu lafı biraz genel olarak yazmışsınız ama olurya beni kasdetmeye çalışmışsanız diye söylüuorum

Hocam yapabildinizmi komando olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodi--

quote:

quote:

Hocam yapabildinizmi komando olarak

Hahaha askerlik bitti 15 ay yaptık geldik yok komando olarak yapmadım Jandarma iç güvenlik özel asayiş timi 1.unsur tim çavuşu olarak yaptım kars merkeze bağlı kümbetli köy karakolunda 2013 kasım 23 de teskere aldım donduk donduk allah kolaylık versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2B577C05 -- 26 Ocak 2014; 16:37:00 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.