Şimdi Ara

Askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Kasım celpine yetişmek istiyorum ama bu ay muane olmam lazım. Ve şuan 117 kiloyum kilo sınırım 105. Ve kasıma 3 ay var ben aile hekimime durumu açıklasam 3 ay içinde ben 12 kilo veririm siz beni askere el verişli olarak gösterir misiniz desem sizce beni askere elverişli yapar mı bide 1yada 1.5 ayda 128 den 117 ye düştüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ketojenik diyet yap, hemen kilo verirsin.

ben üni okuyorum diye aralık ayında kilodan ertelemeyi düşünüyorum. garanti olsun diye 183 boya 83+30=113 kilo +20=133 kilo olmayı düşünüyorum. Umarım direkt ertelerler

• 120205044 kullanıcısına yanıt
    Üni okuyorsan zaten erteleme şansın var bence boşuna sağlığın la oynama derim dostum 2 senedir bende erteledim ama bana büyük engel oluyor askerlik o yüzden aradan çıksın die uğraşıyorum zaten 6 ay yükselmeden gidip geliyim istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: oSMaNLı ÇOCU

Üni okuyorsan zaten erteleme şansın var bence boşuna sağlığın la oynama derim dostum 2 senedir bende erteledim ama bana büyük engel oluyor askerlik o yüzden aradan çıksın die uğraşıyorum zaten 6 ay yükselmeden gidip geliyim istiyorum

yaş geçti, tecil 2019 aralıkta bitiyor

• 120205044 kullanıcısına yanıt
    Anladım ama bence kilo alma derim kendimi bildim bileli kiloluyım ve hiç iyi bişey değil aksine iğrenç hep ikinci plandasın veririm die düşünme inan çok zor veriyorsun bence 6 ay yap gel derim kendime çok kızıyorum 2 senedir gidicem zayıflıcam dedim yapamadım 7inci aya doğru başladım diyete. Keşke Ocak ta başlasaydımda şuan gidebilmiş olsaydım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oSMaNLı ÇOCU

Anladım ama bence kilo alma derim kendimi bildim bileli kiloluyım ve hiç iyi bişey değil aksine iğrenç hep ikinci plandasın veririm die düşünme inan çok zor veriyorsun bence 6 ay yap gel derim kendime çok kızıyorum 2 senedir gidicem zayıflıcam dedim yapamadım 7inci aya doğru başladım diyete. Keşke Ocak ta başlasaydımda şuan gidebilmiş olsaydım.

yaş 28 şu okul işini halletmem lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askerlik tecil
    2 yıl önce açıldı
    Bedelli Askerlik Başvuru
    3 yıl önce açıldı
    Askerlik
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.