Şimdi Ara

Askerlik...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Askerlik ile ilgili aklımı karıştıran şeyler var.Eminim ki aramızda şu an askerliğini yaparak tecrübe edinmiş ve ya bu işi meslek olarak yapan bir çok büyüğümüz var.Bu konudaki yorum ve düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.Öncelikle kendimden bahsedeyim.1993 doğumluyum ve kararımı verirsem şubatta askerim zannediyorum lise mezunuyum.AÖF 1.sınıf öğrenciyim.Şu an bir operatör şirketinde müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum,fakat meslek lisesi mezunuyum ve kendi alanıma yönelmek istiyorum ancak tecilli olmasına rağmen askerlik engeliyle karşılaşıyorum.Son bir kaç aya kadar AÖF'ü tamamlayıp sonrasında askerlik hizmetimi tamamlamayı düşünüyordum ama bu süreçte önüme çıkan birkaç iş fırsatını kaçırmam askerliği düşünmeme neden oldu.

Askerliği hangi şartlarda kaç yaşında nerelerde ve ne şekilde yaptınız ? Asker de geçirdiğiniz süreçte öncesinde ve sonrasında hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu.Sizce ne yapmalıyım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• 25.02.2011-27.05.2012 acemi birlik sivas ustabirlik igdir ermenistan sinir karakolunda yaptim daha yeni sayilir terhis olali 1ay olmadi bu bir resim

http://i46.tinypic.com/ezetcx.jpg

sunada bak yukardaki yaziyada dikat et

Askerlik...

91-1yaptim 1 tertip gidersen bide tecilsiz gidersen gun olarak 20yasina girmeden gidiyon ben mesela 2011 agustosta 20den gun aliyodum ama subatta gittim :)

askerden geldigim zaman bu paylasimi yapmistim

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=61211231&p=1#61211231

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bothrops -- 18 Haziran 2012; 17:53:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazınızı okudum,ben de bulgaristan göçmeni bir aileden geliyorum.Kafa karışıklığımın sebebi askerlikten kaçmak değil.Sadece hayatımın hangi dönemini buna ayıracağım ve bu dönemin bana neler getireceği.Çünkü AÖF ü bitirsemde bana diploma dışında bi faydası olmayacağını düşünüyorum.4 Yıl beklemektense askerliğimi yaparak geleceğim konusunda daha emin adımlar atabileceğimi düşünüyorum.
  • kim ne derse desin askerligi bitirip gelmek en iyisi cunku ise girerken bile cok sey fark ediyor hemde bir tertip gidiyon hemen git gel genc awkerligini yapmis biri olarak hayatina daha rahat yon verbilirsin

• bende sırf o yüzden tecilimi bozdurdum, ağustosta gidiyorum. bir çok iyi iş fırsatını kaçırdım. sonunda bir işe girebildim orada bile yükselme fırsatını askerlik nedeniyle kaçırdım. işte o son anda askere gitmeliyim dedim.

hayırlısı artık hepimiz için.
  • Ne yapıp edip 4 yıl üniversite okumak lazım 15 ay askerlik bana göre çok fazla 6 ay yapıp gelmek iyidir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimbambwe -- 18 Haziran 2012; 18:56:22 >
  • Gittiğin anda 15 ay'ın çok uzun bir süre olduğunu, kısa dönem olarak yapmanın da müthiş olduğunu anlıyorsun. O yüzden muhakkak aöf de olsa 4 yıl bitir öyle git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askerlik tecil
    geçen yıl önce açıldı
    Bedelli askerlik
    6 ay önce açıldı
    ASKERLİK TECİLİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen ay çok iyi bir iş fırsatını askerlikten dolayı kaçırdım.Bulunduğum konumdan bir üst seviyeye yükselmemi ise askerlik engelliyor.
  • git gel

• Kararımı verdiğim takdirde bulunduğum bölge 1 tertip olucak.Ailem gitmemem konusunda hem fikir ama ben gitmeyi düşünüyorum
  • kısa dönem yapmak gibisi yok. yaşın çok genç daha birsürü iş fırsatın olur. 5 ay yapmak varken 15 ay askerlik yapma derim ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.