Şimdi Ara

ASKERLİK-A GRUBU ARIZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR HUKUK FAKULTESI MEZNUYUM. MAYIS 10 DA AVUKATLIK STAJIM BITIYOR.HAZIRANDA RUHSATIMI ALIYORUM.AGUSTOSTA YEDEK SUBAY OLARAK GITMEK İSTİYOIRUM.TECİL İÇİN MUAYENE OLDUM. A GRUBU ARIZALI KOMANDO OLAMAZ DIYE RAPOR ALDIM.BOY KILO ORANTISIZMIŞ 3 KILO FAZLAM VARMIŞ :)

BEN UZUN DÖNEM GITMEK ISTIYORUM.A GRUBU ARIZALILIK BUNA ENGELMIDIR?
    BIRDE KISA DÖNEM GÖNDERME IHTIMALLERI NEDIR ?

• valla arkadasım, kısa veya uzun dönem gitmekle ilgili net bir cevap, daha dünya üzerinde varolan birşey değil. o yüzden kendini hiçbirşeye şartlamadan 10 ağustostaki sonucu bekle, nisanda gidicem, daha neye göre seçildiğimizi -kısa ve uzun- bilen biri yok.
  • mayıstan sonra komanda yedek subay almayacaklar diye biliyorum ama askeriyenin işi belli olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

mayıstan sonra komanda yedek subay almayacaklar diye biliyorum ama askeriyenin işi belli olmaz

2008 mayıstı hocam o, 2008 mayıstan itibaren kademeli olarak komando alımı azaltılacak. 2 3 yıl içinde asteg komando kalmayacak. haberin özeti bu ama nasıl olur ne olur bilinmez.
  • Aynen belli olmaz,geçen sene nisandan sonrada üni mezunları komando olmayacak dediler,birton adam asteğmen komando oldu.Uzun-kısa gitmenin bir kriteri yok,şans işi,bizim acemilikte kısa dönem hukuk mezunu çok kişi vardı.Eğer uzun dönem olursan büyük ihtimalle askerlik şubelerine düşersin.
  • teşekkur ederım arkadaşlar.
    askere gıden arkadaşların hepsi uzun dönem git rahat edersin.personel astegmen olarak dıolar.umarım istedıgım gıbı olur.çok sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.