ARKADASLAR HUKUK FAKULTESI MEZNUYUM. MAYIS 10 DA AVUKATLIK STAJIM BITIYOR.HAZIRANDA RUHSATIMI ALIYORUM.AGUSTOSTA YEDEK SUBAY OLARAK GITMEK İSTİYOIRUM.TECİL İÇİN MUAYENE OLDUM. A GRUBU ARIZALI KOMANDO OLAMAZ DIYE RAPOR ALDIM.BOY KILO ORANTISIZMIŞ 3 KILO FAZLAM VARMIŞ :)
BEN UZUN DÖNEM GITMEK ISTIYORUM.A GRUBU ARIZALILIK BUNA ENGELMIDIR? BIRDE KISA DÖNEM GÖNDERME IHTIMALLERI NEDIR ?
valla arkadasım, kısa veya uzun dönem gitmekle ilgili net bir cevap, daha dünya üzerinde varolan birşey değil. o yüzden kendini hiçbirşeye şartlamadan 10 ağustostaki sonucu bekle, nisanda gidicem, daha neye göre seçildiğimizi -kısa ve uzun- bilen biri yok.
mayıstan sonra komanda yedek subay almayacaklar diye biliyorum ama askeriyenin işi belli olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: süpürman
mayıstan sonra komanda yedek subay almayacaklar diye biliyorum ama askeriyenin işi belli olmaz
2008 mayıstı hocam o, 2008 mayıstan itibaren kademeli olarak komando alımı azaltılacak. 2 3 yıl içinde asteg komando kalmayacak. haberin özeti bu ama nasıl olur ne olur bilinmez.
Aynen belli olmaz,geçen sene nisandan sonrada üni mezunları komando olmayacak dediler,birton adam asteğmen komando oldu.Uzun-kısa gitmenin bir kriteri yok,şans işi,bizim acemilikte kısa dönem hukuk mezunu çok kişi vardı.Eğer uzun dönem olursan büyük ihtimalle askerlik şubelerine düşersin.
teşekkur ederım arkadaşlar. askere gıden arkadaşların hepsi uzun dönem git rahat edersin.personel astegmen olarak dıolar.umarım istedıgım gıbı olur.çok sağolun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme