Türkiye gibi bir ülkede her zaman zorunlu kalacaktır çünkü konumumuz itibari ile 4 tarafımız düşmanlarla dolu
evet bu mantık ve mentalite sürdükçe öyle kalacak,hatta bu ülkenin sonunuda bu getirecek aslında
quote:
Orijinalden alıntı: magicool
quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay
Türkiye gibi bir ülkede her zaman zorunlu kalacaktır çünkü konumumuz itibari ile 4 tarafımız düşmanlarla dolu
evet bu mantık ve mentalite sürdükçe öyle kalacak,hatta bu ülkenin sonunuda bu getirecek aslında
Arkadaşım caydırıcı gücün var mı ? Herhangi bir nükleer denizaltın var mı ? Yok . Caydırıcı güç olana kadar Türkiyeye zorunlu askerlik şart...
Bide askerlik yapmamak için ben tayyibin askeri olmam diyen troll takımı var . Siz tayyibin askeri olmuyorsunuz T.C.'nin askeri oluyorsunuz .
Oynamasını bilmeyen gelin yerim dar dermiş
quote:
askerliğin zorunlu olduğu ülkeler: afganistan, bolivya, cezayir, çin halk cumhuriyeti, etiyopya, fas, filipinler, güney kore, ırak, iran, israil, kamboçya, kazakistan, kolombiya, kuzey kore, küba, liberya, lübnan, meksika, mısır, moğolistan, mozambik, paraguay, peru, romanya, singapur, somali, sudan, şili, tayland, tunus, türkiye cumhuriyeti, venezuella, vietnam, yemen ve yunanistan.
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Yunanistan'da askerlik var ama istersen kamu hizmeti yapabiliyorsun ayrıca iki yıl sonra tamamen profesyonel orduya geçecekler
quote:
Orijinalden alıntı: +1905
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay
Arkadaşım caydırıcı gücün var mı ? Herhangi bir nükleer denizaltın var mı ? Yok . Caydırıcı güç olana kadar Türkiyeye zorunlu askerlik şart...
Bide askerlik yapmamak için ben tayyibin askeri olmam diyen troll takımı var . Siz tayyibin askeri olmuyorsunuz T.C.'nin askeri oluyorsunuz .
Oynamasını bilmeyen gelin yerim dar dermiş
uyanın artık bu işin caydırıcılıkla ilgisi yok zaten yeterince askeriyeye para harcanıyor bu ülkede,artık iş demokrasi ile çözülüyor,ha dersin ki bak nato libyaya nasıl girdi gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler her zaman diplomasiyi kullanır,amerika ingiltere fransa gibi ülkelerle zaten savaşmayız geriye kim kaldı bir iki komik durumdaki afrika ve ortadogu ülkesi bunlarlada savaşacak gücümüz var merak etme,yani neymiş iş caydırıcılıkta degil medeniyetle diplomasi ile oluyormuş,hiçbir zaman barışta askerlik yapmayı desteklemedim,savaşta olabilir zorunlu askerlik fakat barış zamanı tam anlamıyla hizmetçilik ve devlete gereksiz ükten başka birşey degil,artık 21.yy dasınız işleri savaş degil diploması çözüyor...
quote:
askerliğin zorunlu olduğu ülkeler: afganistan, bolivya, cezayir, çin halk cumhuriyeti, etiyopya, fas, filipinler, güney kore, ırak, iran, israil, kamboçya, kazakistan, kolombiya, kuzey kore, küba, liberya, lübnan, meksika, mısır, moğolistan, mozambik, paraguay, peru, romanya, singapur, somali, sudan, şili, tayland, tunus, türkiye cumhuriyeti, venezuella, vietnam, yemen ve yunanistan.
rusya ??
Askerlikten kaçmaya çalışanlara aklım ermiyor. Bir milleyetçi olarak gönüllü doğuda askerlik yapacağım. Ölürsem bile vatanım için ölüyorum. Banane zenginin oğlu askere gitmiyorsa. Ben görevimi yapar geri dönerim.
Yasadigim ulkede 2 sene ve zorunlu askerlik var ...
senin aton bonban mı var da artizlik ediyorsun ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme