Şimdi Ara

Askerlik erteleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı cevaplayan herkesten şimdiden teşekkür ederim . ben 2012 onlisans (örgün) girişliyim 4.senemi doldurdum 31 aralık 2016 sonuna kadar tecilim var.Tekrar kayıt yenilesem 5. senede askerlik tecil edermi ? Her sene eksiksiz düzenli kayıt yeniledim . Diger sorum eğer olmuyorsa acıktan 4 sene bolum kazandım olmazsa önlisans kayıtımı sildirip buna kayıt olsam erteleme olurmu ?

• Arkadaşlar cevap vericek yokmu biraz karışık durum ama :)
  • 29una gelene kadar okul seni atmadığı sürece yenilenir. ama takip et peşini belli bir süreden sonra dönemli uzatıyorlar her an okulu bırakma tehlikene karşı, sonra okurken süren geçerse sıkıntı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManikD

29una gelene kadar okul seni atmadığı sürece yenilenir. ama takip et peşini belli bir süreden sonra dönemli uzatıyorlar her an okulu bırakma tehlikene karşı, sonra okurken süren geçerse sıkıntı olur

Kardeşim ygsden girdiğim sınavda lisans gelmişti açıktan bende buna kayıt oldum . hemen kayıttan sonra belge alıp askeri subeye verdim onlarda numaramı alıp tamamdır diyip gönderdiler bugün. Onlisans azami sureyi astigim icin biz ertelemiyoruz dedi bende lisans nasılsa dengide değil ikinci universite olarak değil diye böyle birşey yaptım inşallah yanlış bir durum soz konusu değildir:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben 2015 haziran ayında mezun oldum.(4 yıllık lisans) Askeriye ye diploma götürdüm 2 yıl ertelendi. Eylül 2017 ye kadar. Ancak şuan tanıdığım hocalar var Çukurova da yüksek lisansta mülakatta kolaylık sağlayacaklar. Ancak ben 1 yılda bitirirsem. Temmuz da 2017 de mezun olabilirim. Normalde zaten askerliğim 2017 eylüle kadar ertelenmişti. Beni eylül 2017 de askere götürürler mi? Yüksek lisanstan ekstra Mezun olunca 1 yıl tecil Hakkı kazanır mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli erteleme
    3 ay önce açıldı
    Askerlik yoklaması erteleme
    2 ay önce açıldı
    Bedelli askerlik süreci
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.