Şimdi Ara

Askerlik Muafiyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Jeoloji muhendisligi mezunuyum askerligimi 4 ay once tecil ettirdim. Gecen gun de tiroid bezlerimde sikinti ciktigindan dolayi tiroid ameliyati oldum ve bezlerimin tamami alindi( total tiroidektomi). 2016 da değişen yonetmelikte total tiroidektomi ile alakali birsey yazmiyor fakat askere alinacak hastaliklar listesinde kismi tiroidektomi yaziyor. Malesef benim tiroidimin hepsi alindi. Ameliyatimi askeriyeden emekli iki cerrah yapti. Onlara askerlik islerimi sordugumda yeni yonetmeligi bilmiyoruz ama er olarak yapamazsin dediler. Bu noktada birkac sorum olacak bilgi sahiplerine. 1-) Su an tecilli oldugum icin gidip askeriyeye muayene olabilirmiyim tecilimi bozdurmadan?
    2-) Bildigim kadariyla jeoloji muhendislerini yedek subay olarak almiyolar bu bolumu okuyup askerligini oyle yapan veya bir tanidigi olan var mi?

Cunku eger bana yedek subay olarak yapabilirsin derlerse tecili bozup gidicem. İnternette acilmis konu bulamadim varsa yardimci olabilicek cok sevinirim. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim hiç uğraşma şubeyle. Randevu alıp hastaneye git ve uzman doktora danış (askerlik şubenin böyle durumlarda gönderdiği -tam teşekküllü hastane hangisi öğren ama, her hastaneye gidemiyorsun böyle durumlarda). Şimdi bütün uzman doktorlarda yönetmelik bulunuyor, orada hastalığının durumuna bakıp karar veriyorlar.

Eski yönetmelikte elverişsiz verilen bazı durumlarda yeni yönetmelik elverişli diyor. Önceden uzman hekime danışıp öyle işlemleri başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstmszr -- 24 Temmuz 2017; 22:16:9 >
  • Sagol hocam onuda deneyeyim tesekkurler

• Merhabalar bende folikuler neoplazi nedeniyle total tiroidektomi tiroid bezlerimin tamaminin alinacagi bir ameliyat olacagim. Sizin askerlik durumunuz ne oldu acaba ? Muafiyet aldiniz mi ?

• şu andaki 21 günlük bedelli askerliğe başvurunca sağlık kontrolünden geçiriyorlar mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.