Şimdi Ara

askerlik: sınıf ve tertibat bekliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
46.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gittim hocam sevk öncesi işlem yaptırmamışsın bakaya kalmışsın dedi. okadarda sordum bişey yapıcammı diye arayıp gerek yok sınıf tertibat bekliyorsun yerin belli olacak dediler telefonda. şimdi şubattan önce gidemezsin diyorlar. bedelli yapacağım belki daha erkene gelir
  • mussyy M kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:26:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamin aleyküm beyler suan işte çalıştığım için merak ediyorum ondan haber bekliyorlar .ben 96 doğumluyum 31 Ağustos tan önce tecilimi bozdurdum şube Kasım'da askersin dedi benim merak ettiğim şey tecili bozup gidenlerde senin ilin şu ay göndermiş olayı oluyor mu yani illere göre celp?

• Merhaba beyler aynı sorun bende de var, 2017 haziran lisans mezunuyum, 2 yıl tecil hakkım var 30.09.2019 a kadar, e devletten askerlik durum belgesi alırken 31 Eylül 2018 yazıyor, Nasıl düzelttiniz bu sorunu?

https://i.hizliresim.com/1EqVYG.png

https://i.hizliresim.com/b6mkl0.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup38 -- 4 Ekim 2018; 23:56:19 >
  • Bende 20.10.2018 Tarihinde muayene işlemlerimi bitirdim. Son yoklamam 01.02.2019du ama biran önce gidip gelmek için tecil ettirmedim ve ilk celp döneminde gitmek istiyor musunuz? Sorusuna evet dedim. Şu an 31.01.2019 Tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur. Erteleme nedeni; Sınıf ve tertibat bekliyor. Olarak değişti. Yıl olarak 20 yaşındayım ama gün olarak değil. Gün beklenir mi? Yoksa benim celp dönemim şubat. İlk celp döneminde gönderirler mi?askerlik: sınıf ve tertibat bekliyor

• merhaba selamın aleyküm benim yoklama geldi sağlık ocağında muayne oldum askerlik şubesini aradım gelmem gerekiyormu die gelmenize gerek yoktur dendi askerlik durumuna baktığım zaman 04.05.2019 da sınıf ve tertibat bekliyor die yazı görünüyor bilen yardımcı olabilirse sevinirim 04 .05.2019 askerlik şubesinde muaynemi olacam yoksa askere mi gidecem fikri olan yardımcı olabilirse memnun olurum askerlik şubesine şuan için gitmeme gerek varmı aradığımda gelmenize gerek yoktur celpi takip edin dendi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.