Şimdi Ara

Askerlik Şubeye Ne Zaman Gitmem Gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7 Temmuz 2020 tarihinde lisans mezunu oldum. Yoklama kaçağı olmamak için askerlik şubesine ne zaman gidip tecil işlemini başlatmam gerekiyor?
    E-devlet'te Askerlik Erteleme Başvurusu sayfasına girince "31/12/2020 tarihine kadar ertelemeniz bulunduğundan, tekrar erteleme talebinde bulunamazsınız." yazıyor.

• biladerim öncelikle hayırlı olsun.
    "öğrenci erteli" yazan belgede 2 ay içinde askerlik şubesine müraacat ediniz yazar. aslında çok sıkıntı olmuyor ama bazı askerlik şubelerinde 2 ay sonrasında tecil ettirmek istenildiğinde 18 lira gibi bi ceza yazmışlar. ama ne olursa olsun, e-devletten yükseköğretim mezuniyet sorgulama kısmından mezuniyet belgeni alıp askerlik şubesine gittiğinde, mezuniyetinin tam iki sene sonrasına kadar tecil yapılıyor. askerlik durum belgesinde de "mezun erteli" yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFC80D -- 15 Eylül 2020; 14:8:22 >
  • Çok teşekkür ederim. Dün konuyu açtıktan sonra askerlik şubeye gittim. E-devlette yazan tecil tarihi geçerliymiş, o tarihten sonra yoklama kaçağı sayılıp ceza yazılıyormuş. Şubatta gideceğim ama aksi bir durum olabilir diye tecil ettirdim askerliği.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.