Şimdi Ara

Askerlik tecil destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler abiler ben yeni mezunum askerliği tecil ettirmem gerekiyor ancak aile hekimi den muayene olmaz zorundaymışım benim aile hekimi Karamanda ben İstanbuldayım. Bunu herhangi bir hastanede yapabilirmiyim nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitrax69 -- 14 Temmuz 2018; 1:28:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senden kim sağlık raporu istedi kardeşim diploma ile gittinmi hallediliyor işim kısa sürsün diyosan iki tane fotokopisiyle birlikte git

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerekli dediler daha gitmedim pazartesi gideceğim

• Hayir kütük nereye bagliysa oraya gideceksin
    Cocuk oyuncagi degil bu isler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi bir askerlişk şubesine gitsem olmuyormu
  • herhangi bir askerlik şubesine git aile hekimi uzakta deyince bir yere yönlendiriyorlar

• mitrax69 M kullanıcısına yanıt
    Ben de senin gibi farklı ilde tecil yaptım. Aile hekimim farklı ilde olduğu için beni toplum sağlığa gönderdiler. Orada boy kilo ölçümü yapıldı. Gözlük kullanıyorum. Göz derecelerinin tespiti için de orası eski askeri hastaneye sevk etti.

Senin gözlerle ile ilgili veya başka bir sıkıntın yoksa toplum sağlıktan sonra direk şubeye gidip tecilini tamamlayabilirsin. Bu arada 81 ilde herhangi bir askerlik şubesinde tecil yapabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Ben de senin gibi farklı ilde tecil yaptım. Aile hekimim farklı ilde olduğu için beni toplum sağlığa gönderdiler. Orada boy kilo ölçümü yapıldı. Gözlük kullanıyorum. Göz derecelerinin tespiti için de orası eski askeri hastaneye sevk etti.

Senin gözlerle ile ilgili veya başka bir sıkıntın yoksa toplum sağlıktan sonra direk şubeye gidip tecilini tamamlayabilirsin. Bu arada 81 ilde herhangi bir askerlik şubesinde tecil yapabilirsin.
    çok teşekkür ederim :)
  • Ben merak ediyorum.

Tek göz olmayınca askere alıyorlar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.