Şimdi ben askere ağustosta gideceğim yerim belli olduktan sonra tecil yaptırdım diyelim hakkım var, bir hafta sonra bozup kasım celbinde gidebilir miyim? |
Bildirim
Şimdi ben askere ağustosta gideceğim yerim belli olduktan sonra tecil yaptırdım diyelim hakkım var, bir hafta sonra bozup kasım celbinde gidebilir miyim? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu durumda er çıkarsa biraz daha sonra bozmam lazım tecili yaptıktan sonra, yani asıl sorduğum tecili yaptıktan sonra 1 ay içinde tekrar bozabiliyorum değil mi sen tecil yaptın tekrardan şu kadar beklemen lazım diye bir kısıtlama yok? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker ali -- 8 Mayıs 2022; 20:40:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bozdurmak için şu kadar süre bekleyeceksiniz diye sınır yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim yanıtlarınız için son sorum Ağustos celbi için sınıflandırma ne zaman açıklanacak bir bilginiz var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de bilmiyorum. Burayı takip edersiniz. Mayıs ayı içinde duyurusu çıkar. Tahminim 10-20 ağutos arası bir cuma günü sınıflandırma sonuçları açıklanır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |