tecil ettirisen muaneye girmessn. zaten muaneye girdiğin anda olay bitmiştir gidersin askere ne olursa olsun. okul kayıtları eylülde açılıosa sorun yok o planlanmıştır 31 ekime kadar süren var zaten. öğrenci belgeni al git yada bugunden git bi konuş askerlik şubesiyle onlar daha detaylı bilgi verir
yanlışın var ben muayeneye girdikten sonra kadın en son istersen tecil ettirebilirsin demişdi...
Konuyu reserv ediyorum Yarın birine sorup cevaplayacağım
quote:
Orijinalden alıntı: clyde
pyth0n cevap için teşekkürler. linke baktım son yoklama 1 temmuz 31 ekim arasında diyor. heralde bu tarihler arasında yaptırmak gerekiyor.
muhtemelen öyledir sonuçta tecil için gelenlerde vardı ben muayeneye gittiğimde yada askerlik şubesini ara sor söylerler
işini üniversiteye bırakma benim arkadşaım okul hallediyo diye ilgilenmedi mezun olduğunda şubeye gitti sen neredesin kaç yıldır muayaneye bile gelmemişin diye fırça kaymışlar anlayacağın okulda o işler kaynar sen git hallet kendi işini paşa paşa kafan rahat olur
not: sevk dönemlerine denk getirmemeye çalış yoksa sırada çok beklersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme