Şimdi Ara

askerlik tertibimi erkene almak istiyorum lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 87/4 tertip gidiyorum askere bunu daha erkene almak için Ankaraya dilekçe yazıp erkene alma şansımız var diye kulakdan duyma bilgiler var bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum lütfen.

• nerden biliyosun 87 4 e gideceğini ?
  • askerlik şubesinden iyi bunu kimse bilemez
  • askerlik durum belgesi hazırla askerlik şubesinden bakanlıklar ankara asala posta at ama öncelik devir kaybı olanları erken gönderiyorlar mesela ben 86'lıyım benim geçen sene gitmem lazımdı hatta 8 p aylık askerdik şimdi ama muayenelerimde sorun çıktı 87/3 gidicektim hemen askerlik şubesinde askerlik durum belgesi ve erken sevk dilekçesi çıkardım dilekçeyi doldurup ptt'den bakanlıklar ankara asala gönderdim kabul ettiler 25.'inde teslim oluyorum imzamda nereye düştüğüm yazıyo....Dediğim gibi öncelik devir kaybı olanları erken sevke kabul ediyorlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 14 Şubat 2007; 13:24:05 >
  • crackbaba

dediği gibi postayla asker alma daire başkanlığına neden erken gıtmek ıstedıgıne daır kısa oz bır dılekçeyle beraber sana verılen ersmi kağıtla ankaraya postalıyorsun

bende erken gıtmek için dılekçe vermıştım dılekcem kabul oldugunda benımle bereber aynı donemde dılekcesı kabul edilen 14 kısıden 12 yenifiçaya düşmüstü sadece 2 başka yerlere gönderilmişti şansına
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

crackbaba

dediği gibi postayla asker alma daire başkanlığına neden erken gıtmek ıstedıgıne daır kısa oz bır dılekçeyle beraber sana verılen ersmi kağıtla ankaraya postalıyorsun

bende erken gıtmek için dılekçe vermıştım dılekcem kabul oldugunda benımle bereber aynı donemde dılekcesı kabul edilen 14 kısıden 12 yenifiçaya düşmüstü sadece 2 başka yerlere gönderilmişti şansına

Şimdi arkadaşlar hepiniz bilgiler vermişsiniz teşekkür ederim fakat takıldığım yerler var. Şimdi oncelikle askerlik durum belgesi hazırlıcam ama onun ne olduğunu bilmiyorum, bide bana resmi evrak da verilmedi konuyu biraz daha açabilimisiniz lütfen

• burada açamam ayıp olur

şaka bır yana şubenden alıyorsun askerlık belgenı dılekcenıde a4 kağıdına kendın yazıyorsun salla bırseyler şundan bundan dıye sonra ankaraya postalıyon ıkı kagıtma beraber sonrada beklıyon onlar senı ararlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

burada açamam ayıp olur

şaka bır yana şubenden alıyorsun askerlık belgenı dılekcenıde a4 kağıdına kendın yazıyorsun salla bırseyler şundan bundan dıye sonra ankaraya postalıyon ıkı kagıtma beraber sonrada beklıyon onlar senı ararlar

Şimdi hocam benim derdimi kısaca açıklayacak olursam şöle;

87 doğumluyum bana askerlik kağıdı falan gelmedi ben askere gitmek istediğim ve yaşımda geidiği için şubeye muayene olmaya gittim muayene oldum. Daha sora 4.tertip gonderildiğimi ogrendim ama bana askerlik şubesinden falan kağıt vermediler senin bahsettiğin o evrağı ben nasıl alacam bi bilgi ver çok ezik kalıyorum bu konuda. Askerliğimin nereye düşmesi hiç önemli değil ben bi an evvel şu askerliği yapmak istiyorum 4.tertipe daha 9 ay var beklemeyipde bi an evvel yapma şansım varsa sen bana yardımcı ol

• arkadaşlar bi soruda benden var..tabiki askerlikle ilgili...

şimdi ben üni okuyorum ve haziranda mezun olacağım..acaba geçici diploma ile ağustos ayında gitmek mümkün olurmu??yoksa taa aralığa kadar beklemek zorunda kalacağım..
  • alplanet

yav bu acalende ne 2 tane suratına şamar yıyınce haksız yere askere gıttıgıne pişman olucaksın juilcaesar@hotmail.com msn ekle anlaatayım sana

:::ABSOLUT®:::

senın cvp bende yok subeden ogren enıyısı
  • Arkadaşım eğer 87 doğumlu isen erken sevk olmaz..Erken sevk şu şekilde olur...Diyelimki sen bu sene askere gitmedin tecil ettirdin.Seneye de senin olduğun bölge 4 tertip kaldırıyor ama sen erken gitmek istiyorsun..İşte ozaman erken sevk dilekçesi yazıp Ankara asker alma dairesi başkanlığına mazeretinle beraber bir dilkeçe gönderiyorsun..Eğer kabul olursa en erken sevk tarihinde senide kaldırıyorlar...Umarım anlatabilmişimdir...Bende erken sevk verdim kabul oldu 24 şubatta birliğime teslim olcam...
  • arkadaşlar ben de makine mühendisliinden mezun oldum diplomamı aldım, bu nisanda askere gitmek için geç mi kaldım yoksa hala bavuru şansım var mı ??? kimi var diyor kimi yok sinir oldum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: specops

arkadaşlar ben de makine mühendisliinden mezun oldum diplomamı aldım, bu nisanda askere gitmek için geç mi kaldım yoksa hala bavuru şansım var mı ??? kimi var diyor kimi yok sinir oldum...

bir an önce askerlik durum belgesini çıkar ve dilekçeni yaz bakanlıklar ankara asal'a yolla ben 1,5 2 ay kala yaptım kabul oldu...Zaman kaybetme...Pazartesi Askerlik Şubesine gidersin....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.