Şimdi Ara

Askerlikten Kaçış (Tamamen gercek bir olay) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar eğer doğruluk payı varsa bende bulum hemen aynısı gibi hatun başka çıkar yol kalmadı
  • güzel yazmış
  • 1980'lerin sonunda fikra kitaplarinda okurduk biz bunu. Yapmayin çocuklar, gerçek demeyin halen.

Ama askerlik subesi mektubu komik olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurBJK -- 10 Mayıs 2006; 11:35:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CumaLee

İşte Askerlikten kaçış tamamen gerçektir arkadaslar

Askerlik Şubesine,
    Saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum. Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz..
    Şu günlerde askerliğe çağırılacağım. Yaşım 24 ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var 25 yaşında. Babam ise bu bahsetmiş olduğum kız ile evlendi. Böylelikle Babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da üvey annem olmuş oldu babamla evlendiği için.. Hanımımın ve benim gecen sene bir oğlumuz oldu.
    Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda Babamın da
    eniştesi. Bir de üveyannemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu.
    Anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu.. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benimde erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir Annenin evladının babası eşi olduğuna göre bende Eşimin Kızının babasıyım ve de kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim.
    Kısacası kendimin büyükbabasıyım.. Sizden ricam beni Askerlik görevimden azl etmenizdir, siz de biliyorsunuz ki kanunlarımızda Baba, Oğul ve Torun aynı zamanda askerlik yapamazlar..

Saygılarımla..

Not: Psikolojik rahatsizliklardan ve (!) Ailedeki dengesizliklerden
    dolayı bu genç adam askerlikten men edilmiştir.. (Dosyasına bu şekilde işlenmiş...)

bu yazıyı alıp diyer tüm forumlara koyucam çok acayip yaw

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.