Sizce varmıdır 26 derece < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Askerlikten muaf oldum | Skolyoz (omurga eğriliği) (15. sayfa)
-
-
O ilim bende yok. Tecil bozacaksın işi akışına bırakacaksın. Ben tecil olurum olur muyum gibi soruları aklında boşuna tutma. Tecil oluyorum ohh çekersin derecen 25.5 çıkar öyle kalırsın. O yüzden nasipte ne varsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eywallah çok saol peki örneğin 25.5 çıktı ben itiraz edince değişirmi karar
Buradan cevap bulman çok zor dediğim gibi. Sen işlemleri başlat cevaplarını alırsın.
Bende de skolyoz var süreci başlattım cevaplarımı alacağım.
Çok haklısında tedirgin oluyor insan tecili bozmakta yinede çok saol muayene olacağın hastaneyi doktoru kendinmi belirliyorsun nasıl oluyor
Şuan girdim devlete, ortopediye sevk etmişti aile hekimi. Girdim odaya durumu anlattım sağlık kuruluna gittim kayıt açtılar aşağı yukarı inip çıkıyorum.
Edit:
6 derece skolyoz çıktı. Yüksek ihtimal bedelli gideceğim için çok şey yapmıyorum. Ağrıları sızıları bir şekilde halledeceğiz artık.
Edit:
Son aşama şubeye dosyaları veriyorum işlem tamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 14 Kasım 2023; 11:11:55 >
26 dan daha fazladır
-
33 derece diyende oldu anlamadım bu işten herkes farklı ölçüyor
röntgen sonrası "Cobb acisi lumbar ac bolgede 25derece ,torakal duzeyde 23derece olculmustur" şeklinde radyoloji raporu çıktı. Lomber bölgede 21-50 derece skolyozu olan adaylar askerlikten muaf olur diye okudum, direkt olarak muaf alacak mıyımdır? herhangi bir sorun çıkar mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X