Şimdi Ara

Askerlikten muaf oldum | Skolyoz (omurga eğriliği) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
12
Favori
134.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sizce varmıdır 26 derece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fahribey21 F kullanıcısına yanıt

O ilim bende yok. Tecil bozacaksın işi akışına bırakacaksın. Ben tecil olurum olur muyum gibi soruları aklında boşuna tutma. Tecil oluyorum ohh çekersin derecen 25.5 çıkar öyle kalırsın. O yüzden nasipte ne varsa.

• lextor L kullanıcısına yanıt

Eywallah çok saol peki örneğin 25.5 çıktı ben itiraz edince değişirmi karar

Buradan cevap bulman çok zor dediğim gibi. Sen işlemleri başlat cevaplarını alırsın.

Bende de skolyoz var süreci başlattım cevaplarımı alacağım.

Çok haklısında tedirgin oluyor insan tecili bozmakta yinede çok saol muayene olacağın hastaneyi doktoru kendinmi belirliyorsun nasıl oluyor

Şuan girdim devlete, ortopediye sevk etmişti aile hekimi. Girdim odaya durumu anlattım sağlık kuruluna gittim kayıt açtılar aşağı yukarı inip çıkıyorum.

Edit:

6 derece skolyoz çıktı. Yüksek ihtimal bedelli gideceğim için çok şey yapmıyorum. Ağrıları sızıları bir şekilde halledeceğiz artık.

Edit:

Son aşama şubeye dosyaları veriyorum işlem tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 14 Kasım 2023; 11:11:55 >

26 dan daha fazladır

• 33 derece diyende oldu anlamadım bu işten herkes farklı ölçüyor

• röntgen sonrası "Cobb acisi lumbar ac bolgede 25derece ,torakal duzeyde 23derece olculmustur" şeklinde radyoloji raporu çıktı. Lomber bölgede 21-50 derece skolyozu olan adaylar askerlikten muaf olur diye okudum, direkt olarak muaf alacak mıyımdır? herhangi bir sorun çıkar mı?

• Herkese merhaba bende skolyoz ameliyatı geçirdiğim için muaf oldum. Kafasında soru işareti olanlar için süreci anlatıyorum. e devletten yoklama başvurusu yapıp tecili bozdum ve aile hekimine muayene olmaya gittim. Aile hekimine durumumu anlattım ve 58 derece skolyozum olduğu için ameliyat olduğumu söyledim. Beni GATA'ya sevketti.Ortapedi bölümüne gözüktüm ve benden röntgen istedi. Röntgen 2 gün sonra raporlanıp çıkacak dedi. Bende 2 gün sonra tekrar gittim ve beni sağlık kuruluna sevketti. Sağlık kurulunda bir kağıt verdiler herkeste göz,psikoloji falan da vardı ama benim kağıdımda birtek ortopedi bölümü vardı yani tek poliklinik. Oradaki doktarda baktı zaten e nabızdan görüyor röntgeninizi.Askerliğe elverişli değilsin dedi. 13.30 da kurul var ismini okurlar 13.30'da burada ol dedi. bende 13.30 da orada oldum ve 13.45 gibi ismimi okudu içeri girdim ve sırtımı görmek istediler kurul zaten 1 dakikalık iş sadece sırtına bakalım dediler, açtım ve tamam senide yorduk kusura bakma dediler. İşte bu kadardı. Ertesi gün e devlette, kimliği yazılı yükümlü askerlikten muaf tutulmuştur yazıyor. Askerlik şubesine birşey götürmene gerek yok dendi.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.