yaarkadaslar 4saattir char askıda beklio.login oluyorum kullanılıyo dio ok yapıom deişen bişey yok aynı durumda olan arkadaslar war mı?deli olacam
aynısı bende de var b1de urukhailerde görev yaparken 3 kişi aynı anda dc olduk ve 4-5 saattir askıda char .ama b2 ve 3te oynayan arkadaşlarım var zzzzz.
serwera ress de geldi ama char hala askıda..
aynısı bende de var beyler
Bendede aynı durum b1 de oldu ve aynı zamandan beri bende askıdayım kafayı yiyeceğim diğer çarımla b2 ye girebiliyorum ama b1 e giremiyorum
arkadaşlar askıdan kurtulmak için 2 kişi masa açın ve 2 nizde aynı chara girin 1 inizden biri gircektir ikiniz birden ID ve şifre yi yazın ENTER e basın askı kaLkar
arkadaşlar askıdan kurtulmak için 2 kişi masa açın ve 2 nizde aynı chara girin 1 inizden biri gircektir ikiniz birden ID ve şifre yi yazın ENTER e basın askı kaLkar
İşe yaramıyor
b1 de ve c3 de askıda kalanlar (bende c3 de iken kaldım) sanırım bunlar kapalı şu an ve açılana kadar beklemek zorundayız :(
bende zaten bi şans yok ya bugün lvli alırım diyodum ama yalan olacak benim lvl
beyleer girmek üzereyim oyuna deneyin bi siz de
serverlar kapalı şuan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme