Şimdi Ara

Aslan bombayı patlattı ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: %99

quote:

Orijinalden alıntı: Compassion

Portekiz'in Record gazetesi güvenilir bir kaynak mı acaba? Umarım doğrudur..

manset vermiş.

Hayırlısı bakalım umarım doğrudur. Yarın öğreneceğiz artık başka gün kalmadı
  • http://www.cmjornal.xl.pt/detalhe/noticias/sport/sporting/leoes-e-bruma-aceitam-proposta-do-galatasaray

Bu sitede 8 milyon euroya anlasildigi, 4 milyondan 2 taksit yapilacagi, su an banka teminatinda eksiklik oldugu yaziyor. Yillik 2,2 milyon ve ikramiye mi ne diyor galiba. ceviriden bu kadar anlayabildim.
  • Şaşırtıcı aslında genç bir yıldız oyuncu alıyoruz ve bizimkiler adı duyulmadı diye laf ediyor işte en çok buna gülüyorum. Adam tr geldi canlı canlıda izledim harika oyuncu keşke gs alsa dedim izlerkende ve aldık bu oyuncu balon olmaz altın olur ve bize giderken iyi para kazandırır. Adı bruma değilde nene meme olsa form uçmuştu taraftarda brumaya sahip çıkar ve kollarsak emin olun daha fazlasını alırız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek isteğim şu adam gelsin başarılı olsun da transfer politikamızı artık değiştirelim
  • bu transfer olmaz ise bale'nin parası benden.
  • yabancı sınırı var sülalem rahat

muslera melo sneijder drogba riera/eboue oynamak zorunda olan oyuncular.Geriye bir tane hakkın kalıyor onada chedjou mu dany mi amrabatmı bruma mı muhtemelen iki stoper türk olacak bruma sağ kanatta olacak yedekte hamit olacak.Her türlü açık veriyor gs bu seferde stoperler alarm veriyor
  • Lamela yı roma 17m€ ya almış 30m€ ya sattı resmi bilgiler açın transfermarktdan bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder ve Drogba'nın yanında kesinlikle 6. oyuncu olarak oynatılmalı.
  • Gencler sıkıntı yaratmayın biz ne yıldız adayları gördük hepsi fıs cıktı . Birakin bu sefer sorgulamayin gelsin adam neyse yapsin insallah tutar bizde guzel para kazaniriz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Socrates

quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Socrates

quote:

Orijinalden alıntı: Hsnslhkymz9

Çok iyi hatırlıyorum Roma Lamelayı 18 yaşında River Plateden 13m€ ya almıştı.Sen bu adamları gençken almazsan şimdi hiç alamazsın.Bruma elimizde felan patlamaz merak etme sen.

17 verdiler.

16M$

Bonuslarla beraber 17'yi buldu diye hatırlıyorum, 16M dalırs da olabilir

Neyse hocam, zenginin parası bizim çenemizi yorar.

Erik Lamela çok küçükken Beyaz Showa katılıp topla show felan yapmıştı.O programı aradım ama bulamadım.Hatırlayanınız varmı?

• bu adamın başarılı olacağını hiç düşünmüyorum. bence son yılların en büyük balonu olacak. dilediğiniz zaman alıntı yapıp, bozmaya çalışabilirsiniz beni .
  • Muslera
    Eboue-Semih-Gökhan-Hakan
    Melo-Selçuk
    Sneijder
    Engin/Emre/Erman/Hamit Drogba Bruma

Duruma göre Drogba>>Burak Gökhan>>>Chedjou
  • Bruma tweet mi atti beyler

• Lamela bugün son 15 dakika kala Tottenhamda oyuna bile girdi..
  • bu transfer aynı zamanda amrabat ın bir hayal kırıklığı olduğunun kabullenilişi oldu yönetim için.
  • İnşallah Fatih hoca bu adamın potansiyelini iyi değerlendirir,bu tarz gençlerin gelişimi çok hassas bir konu ama güveniyoruz taibki hocaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

tek isteğim şu adam gelsin başarılı olsun da transfer politikamızı artık değiştirelim

Aynen Artık 27-28 yaşındaki yaşlanmaya başlamış oyuncuları almak yerine genç oyuncuları alıp yetiştirmek kulübe daha uzun süreli başarılar kazandırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

bu transfer aynı zamanda amrabat ın bir hayal kırıklığı olduğunun kabullenilişi oldu yönetim için.

Kabullenişi olmadı. Amrabattan başka kanat yokki zaten takımda. İkinci kanat olarak sabri giriyo ne kadar kanat denilirse artık. Solda bruma sağda amrabat oynasa ŞL için gayet hızlı çıkarız hucuma tabi amrabatın zeka sorunu hallolursa.

Naninin menejeri çağırılmış istanbula eğer brumayla beraber nani yada x bi kanat oyuncusu alınırsa işte ozaman amrabatın hayal kırıklığı olduğunu kabullenirler.
  • Büyük takımsak bu risklere girmemiz lazım arkadaşlar.

Ayrıca ben nakit 12 olmadığına kesinlikle eminim. 12 ise bile bonuslarla falandır. Ünal Aysal bu kadar büyük bir riski alacak bir "iş adamı" değil.
  • Ben tam olarak anlayanadim bu transferin mantığını. Galatasarayda ciddi anlamda kontenjan sorunu var. Melo Muslera Eboue Chedjou Drogba Sneijder banko oynayacak adamlar. Riera da banko diyorduk o zaten gitti. Amrabat ve Dany iyice gitti zaten. Nasıl olacak kim kesilecek acaba? Rotasyona katiliyorum ama böyle her oyuncunun bi mac kesik yemesi mac konsantrasyonunu cok dusurur huzuru kacirir. Oyuncuyu izlemedim ama bence oyuncudan ziyade bu konu irdelenmeli.
    Yine nasıl bir 11 olacak? Sneijder Drogba Burak Bruma birlikte nasil oynayacak?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.