Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
788.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya nerden çıkarıyorsunuz şu Beleş Stadı ya, Stadı Beleşe alan biz değil sizsiniz... (daha geçen birisi resmi bi yazı vermişti stadı 1 kuruş vermeden aldık diye) Istanbulun En Işlek yerinde olan ASY'nin 50 Yıllık Tapusunu veriıyoruz Devlete, ve emin ol o arazinin değeri seyrantepeden kat kat değerli...

Fenerbahçe stadı kendi yaptığı için stad Fenere yer devlete aittir.Yerin tapusu daha alınmamıştır almak için girişimler başlamıştır ve herhangi bir alışveriş olmamıştır bu birrrrrrrrrrrrrr.

Alisamiyen mülküyet olarak devlete kullanım hakkı olarak GS ye aittir ve olmayan tapuyu kimseye vermezsiniz.Kimin malını kime veriyosun bu ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Devlet GS ye stad yapmasındaki amaç iki yönlüdür.1.si UEFA nın adını bile duymak istemediği Ali Samiyen Stadını yenilemek isteyen yönetimin kendi parasıyla bu işi beceremeyeceği 10 yıldır ortada.Göstermedikleri stad modeli kalmadı.Guiness rekorlar kitabına girecekti nerdeyse bu dalda başvursalar.Bu durumdan ve taraftarın tepkisinden rahatsız olan GS yönetimi GSlilerin beğenmediği başbakana gidip bizi bu durumdan kurtar diye yalvarmıştır.Başbakanda GS nin bu durumdan rahatsız olup Seyrantepe adlı yerleşime açık birimi GS ye önermiştir ve karşılık istememiştir kısa vadede.Alın size koca arazi stadınızı yapın demiştir.Fakat aza kanaat etmeyen GS yönetimi kendi kendine gelin güvey olup buraya villalar,yerleşim birimleri,alışveriş merkezi vs... gibi kompleksler yapmayı planaınca orda durrr denmiştir.Orası sadece stad yapılsın diye karşılıksız verildi denmiştir.GS yönetimi baktı buraya stad yapacak para yok tekrar başbakana kadar giderek bize bir babalık daha yap bizi kurtar bu baskılardan demiştir.Sporcu kişiliği ve sporcanlısı larak bilinen başbakanımız bu duruma el koyup GS nin önüne bir plan sunmuştur.Size stad yapalım tamam fakat AliSamiyenin kullanım hakkından vazgeçeceksiziniz denmiştir.Zorda olan GS yönetimi çaresiz bu teklifi kabul etmiş, taraftarın gözünü boyamış ve akılları sıra günü kurtarmışlardır.Fakat AliSamiYen gibi GSnin en büyük manevi kalesini ve ilerde tapusunu komple alabilecekleri çok değerli bir yeri parasızlıktan satıp, adı üstünde TEPE plan bir yere taraftarını sürgün ettiği için gelecekte lanetle anılacaklarını hesap etmemişlerdir.Benim en şaşırdığım husus ise stad için gözleri boyanan taraftarın bu kadar kör olması ve bu projeye tepki koyamaması.Ben devletin sporu desteklemesinden yanayım.Keşke her takıma stad yapsa kompleksler yapsa.Seyrantepeye devletin stad yapması bana hiç dokunmuyor ve benim vergilerimdende gidiyorsa o stada helali hoş olsun sonunda kazanan Türk sporu olur fakatttt, konuyu başka yerlere saptırıp gerçekleri görmezden gelmek, gerçeklerin üstünü örtmek yakışmaz.

• Canaydın'dan stat müjdesi

Ekim ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirildi. Tevfik Fikret Salonu’nda, İrfan Aktar başkanlığında yapılan toplantıya, Başkan Özhan Canaydın’ın verdiği Seyrantepe müjdesi damga vurdu. TOKİ’nin mütevazı bir stat yapmak istediği yönündeki iddiaları yalanlayan Canaydın, “Yıl sonuna kadar yeni stadımızın maketini sunacağız. Mükemmel modeller oldu. Ne kadar modern bir stat olacağını herkes görecek. Taraftarlarımız hiç merak etmesin” diye konuştu.

‘Sadece 24 ay sürecek’
    Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Canaydın, şunları kaydetti: “Temel atıldıktan sonra 24 ay gibi bir sürede inşaat tamamlanacak. Hatta otobandan stada giriş çıkışları sağlayacak köprülü kavşak ve üst geçit için de çalışmalara şimdiden başlandı. Ayrıca metro, stadımızın ayağına kadar gelecek. İhalesi yapılmıştır. Belki de stat yapımı tamamlanmadan, metro hattı devreye girerek, hizmete sunulacaktır. Galatasaray’ın adına yakışır bir mabedimiz olacağına eminim.”

Kaynak: Fanatik

• quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

quote:

Ya nerden çıkarıyorsunuz şu Beleş Stadı ya, Stadı Beleşe alan biz değil sizsiniz... (daha geçen birisi resmi bi yazı vermişti stadı 1 kuruş vermeden aldık diye) Istanbulun En Işlek yerinde olan ASY'nin 50 Yıllık Tapusunu veriıyoruz Devlete, ve emin ol o arazinin değeri seyrantepeden kat kat değerli...

Fenerbahçe stadı kendi yaptığı için stad Fenere yer devlete aittir.Yerin tapusu daha alınmamıştır almak için girişimler başlamıştır ve herhangi bir alışveriş olmamıştır bu birrrrrrrrrrrrrr.

Alisamiyen mülküyet olarak devlete kullanım hakkı olarak GS ye aittir ve olmayan tapuyu kimseye vermezsiniz.Kimin malını kime veriyosun bu ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Devlet GS ye stad yapmasındaki amaç iki yönlüdür.1.si UEFA nın adını bile duymak istemediği Ali Samiyen Stadını yenilemek isteyen yönetimin kendi parasıyla bu işi beceremeyeceği 10 yıldır ortada.Göstermedikleri stad modeli kalmadı.Guiness rekorlar kitabına girecekti nerdeyse bu dalda başvursalar.Bu durumdan ve taraftarın tepkisinden rahatsız olan GS yönetimi GSlilerin beğenmediği başbakana gidip bizi bu durumdan kurtar diye yalvarmıştır.Başbakanda GS nin bu durumdan rahatsız olup Seyrantepe adlı yerleşime açık birimi GS ye önermiştir ve karşılık istememiştir kısa vadede.Alın size koca arazi stadınızı yapın demiştir.Fakat aza kanaat etmeyen GS yönetimi kendi kendine gelin güvey olup buraya villalar,yerleşim birimleri,alışveriş merkezi vs... gibi kompleksler yapmayı planaınca orda durrr denmiştir.Orası sadece stad yapılsın diye karşılıksız verildi denmiştir.GS yönetimi baktı buraya stad yapacak para yok tekrar başbakana kadar giderek bize bir babalık daha yap bizi kurtar bu baskılardan demiştir.Sporcu kişiliği ve sporcanlısı larak bilinen başbakanımız bu duruma el koyup GS nin önüne bir plan sunmuştur.Size stad yapalım tamam fakat AliSamiyenin kullanım hakkından vazgeçeceksiziniz denmiştir.Zorda olan GS yönetimi çaresiz bu teklifi kabul etmiş, taraftarın gözünü boyamış ve akılları sıra günü kurtarmışlardır.Fakat AliSamiYen gibi GSnin en büyük manevi kalesini ve ilerde tapusunu komple alabilecekleri çok değerli bir yeri parasızlıktan satıp, adı üstünde TEPE plan bir yere taraftarını sürgün ettiği için gelecekte lanetle anılacaklarını hesap etmemişlerdir.Benim en şaşırdığım husus ise stad için gözleri boyanan taraftarın bu kadar kör olması ve bu projeye tepki koyamaması.Ben devletin sporu desteklemesinden yanayım.Keşke her takıma stad yapsa kompleksler yapsa.Seyrantepeye devletin stad yapması bana hiç dokunmuyor ve benim vergilerimdende gidiyorsa o stada helali hoş olsun sonunda kazanan Türk sporu olur fakatttt, konuyu başka yerlere saptırıp gerçekleri görmezden gelmek, gerçeklerin üstünü örtmek yakışmaz.

Alisamiyenin 50 yıllık kira anlaşması var.yani 50 yıl orası bizim.ve alisamiyenin yeri çok değerli.böyle bir yerde yapılacak alışveriş merkezi,kongre merkezi devlete çok para getirecektir.ve 50 yılda hem seyrantepenin parasını hemde yapılacak olan stadın parasını çıkarır geri kalan parada hazineye gider.hem biz kanacağız hemde devlet kazanacak.çaresizlikten değil bizim orayı vermemiz bizde kazanacağız çünkü.federasyondan sonra devlete mi sıra geldi.şimdide devletmi bize yardım ediyor.

alisamiyenin tapusu bizde olmasa bile 50 yıl orası bizim.bu süre içerisinde devlet ne kazanç sağlar hiç tahmin edemiyorsunuz değilmi.

• gs kirayı ödemedigi icin sözlesme fesh oldu diye haberler ve sozlesmenin resimli belgeleri var
    nolcak peki simdi :)
  • Osman Şenher'in bugünkü Posta Gazetesi'nde yazdığı yazıyı aynen aktarıyorum.üşenmeden yazdım :)

Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen Stadı'nın bütün arazisi,ayrıca Galatasaray'a tapulu 2200 metrekare arsa dahil TOKİ'ye (Toplu Konut İdaresi) verilmiş.Bunun içinde kullanma hakkı Galatasaray'da olan 380 dönüm arazinin 200 dönümünden de feragat edilmiş.Bunların karşılığında Seyrantepe'ye 24 ay içinde TOKİ 50 bin kişilik yeni stat yapıp Galatasaray'a 30 yıllığına kiralık verecekmiş.Birçok insan devletin Galatasaray'a kıyak yaptığını söylüyor "Bu nasıl kıyak" Yeni Kulüpler Kanunu yasalaştı.Çok yakında Fenerbahçe'ye Şükrü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın,Beşiktaş'a İnönü Stadı'nın tapusu verilecek.Galatasaray,Ali Sami Yen'de kalmış olsaydı bu kanunla oranın tapusunu alacaktı.O zaman Sami Yen'e kimse paha biçemezdi.Seyrantepe'nin tapusu Galatasaray'a verilmiş olsaydı yine sesimi çıkartmayacaktım.Ama tapu yerine yönetimin eline 30 yıllık kira sözleşmesi verileceği için bu camiada sorun yaratacak.Başkan Özhan Canaydın'ın başı ağrıyabilir...

bu yazı üstüne hala devlet galatasaraya kıyak geçiyor diyebiliyormusunuz..?

• Tribünler hariç diğer tarafları dortmund'un stadı gibi olsun....Ayrıca Tribünler Güney Afrika Absa Stadı dik sahayada ingilteredeki gibi yakın olsun.....Üstüde Japonyadakiler gibi açılıp kapanır olsun....Böylece kar yağadığında maç iptal olmaz.....
  • bence üstü açık olsun. kapalı olması maliyeti çok arttırıyomuş. ayrıca çatıyı kapatıp açmak öle araba camı gibi kolay değil 300-400 bin dolara açılıp kapanıyomuş. tribünlerin üzerindeki çatılara önem verilmeli akustik için bence. bi de sahaya yakın oldu mu tamamdır.
  • TV8'de Ingiliz Stadlarını görünce gözlerim dolyor ya... şu Anfield Road, Old Trafford'a bi bakın ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

Osman Şenher'in bugünkü Posta Gazetesi'nde yazdığı yazıyı aynen aktarıyorum.üşenmeden yazdım :)

Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen Stadı'nın bütün arazisi,ayrıca Galatasaray'a tapulu 2200 metrekare arsa dahil TOKİ'ye (Toplu Konut İdaresi) verilmiş.Bunun içinde kullanma hakkı Galatasaray'da olan 380 dönüm arazinin 200 dönümünden de feragat edilmiş.Bunların karşılığında Seyrantepe'ye 24 ay içinde TOKİ 50 bin kişilik yeni stat yapıp Galatasaray'a 30 yıllığına kiralık verecekmiş.Birçok insan devletin Galatasaray'a kıyak yaptığını söylüyor "Bu nasıl kıyak" Yeni Kulüpler Kanunu yasalaştı.Çok yakında Fenerbahçe'ye Şükrü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın,Beşiktaş'a İnönü Stadı'nın tapusu verilecek.Galatasaray,Ali Sami Yen'de kalmış olsaydı bu kanunla oranın tapusunu alacaktı.O zaman Sami Yen'e kimse paha biçemezdi.Seyrantepe'nin tapusu Galatasaray'a verilmiş olsaydı yine sesimi çıkartmayacaktım.Ama tapu yerine yönetimin eline 30 yıllık kira sözleşmesi verileceği için bu camiada sorun yaratacak.Başkan Özhan Canaydın'ın başı ağrıyabilir...

bu yazı üstüne hala devlet galatasaraya kıyak geçiyor diyebiliyormusunuz..?

stadın tapusunu alabilmesi icin arazi değerinin en az %20 si kadar yatırım yapmıs olması gerekiyor
    bunu neden soylemiyor
    fb stadı bastan kurdu yatırımı yaptı
    bjk iyi kötü kapasiteyi arttırdı
    gs ise sadece 1 tribunu yenileyebildi o da %20 etmez

• quote:

quote:

yalanlar katmerli katmerli hemde
    sen ii yazıyonnn
    1
    quote:

GSlilerin beğenmediği başbakana gidip bizi bu durumdan kurtar diye yalvarmıştır.

biz kimseye yalvarmadık teklifi veren ilk toki......

2.seçimlerde oy için gs lilere yalvaran kişi varsa oda bellidir....

3
    quote:

Başbakanda GS nin bu durumdan rahatsız olup Seyrantepe adlı yerleşime açık birimi GS ye önermiştir ve karşılık istememiştir kısa vadede.Alın size koca arazi stadınızı yapın demiştir.Fakat aza kanaat etmeyen GS yönetimi kendi kendine gelin güvey olup buraya villalar,yerleşim birimleri,alışveriş merkezi vs... gibi kompleksler yapmayı planaınca orda durrr denmiştir.Orası sadece stad yapılsın diye karşılıksız verildi denmiştir

başbakan değil o araziyi belediye yani şişli belediye başkanı musatafa sarıgül önermiştir gs ye
    önceleri tv lerde falan da gösterilmiştir
    uydurmayalım pls

• quote:

Orjinalden alıntı: buraqovic

gs kirayı ödemedigi icin sözlesme fesh oldu diye haberler ve sozlesmenin resimli belgeleri var

habertürkde fb tarihin önemli belgeleri var... fb şike yapdı diye o kanalda belgelendi...
    nolcak peki şimdi:)
  • quote:

başbakan değil o araziyi belediye yani şişli belediye başkanı musatafa sarıgül önermiştir gs ye
    uydurmayalım pls

Kimin arazisini kime öneriyor bu sarıgül?Benim bildiğim sarıgül belediye başkanı.Seyrantepe ise hazine malı.Sarıgül hazineden sorumlu devlet bakanımı oldu yoksa?

Al buda ispatı sizin fanatik yazarınızdan....Oku belki bilgilenirsin.Bura ultraslan forumu değil.Gerçekleri gözünüze sokarlar.

http://www.sabah.com.tr/2006/09/03/yaz1437-40-118.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkkt -- 13 Ekim 2006; 19:39:17 >

• quote:

quote:

uydurmayalım pls

Kimin arazisini kime öneriyor bu sarıgül?Benim bildiğim sarıgül belediye başkanı.Seyrantepe ise hazine malı.Sarıgül hazineden sorumlu devlet bakanımı oldu yoksa?

Al buda ispatı sizin fanatik yazarınızdan....Oku belki bilgilenirsin.Bura ultraslan forumu değil.Gerçekleri gözünüze sokarlar.

http://www.sabah.com.tr/2006/09/03/yaz1437-40-118.html

ne alaka başbakanın ruhu duymazken o araziden mustafa sarıgül gs ye yer göstermişdi anlamıyormusun
    oraya stadı yapsak bile yerin parasını tabikide hazineye verilcek ....
    zaten devlet kalıcı ama tayyip ve mustafa sarıgül gidici boş konuşma hazineymiş falan falan oraya şişli belediyesi bakıyo ama kime anlatıyozki
    burası ne ultraslan forumu nede antu sen rahat ol gerçeklermiş önünüze belediyeden rapor koyoyorlar meclisde rapor var yok tayyip falanmış nereye kadar

• destekliyorum seni @demircubu
  • aslantepede yapilicak olan yeni ustu kapali 55bin kisilik cehennemimiz anlasilan simdiden korku sarmaya baslamis
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Orjinalden alıntı: buraqovic

gs kirayı ödemedigi icin sözlesme fesh oldu diye haberler ve sozlesmenin resimli belgeleri var

habertürkde fb tarihin önemli belgeleri var... fb şike yapdı diye o kanalda belgelendi...

sen hala oradamısın
    tarihi carpıtıp yeniden yazmaya calısanları kaale almıyoruz biz

yazılı imzalı belgeler daha gercekci
  • bizde seni kaale almıyoruz zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

bizde seni kaale almıyoruz zaten

evet nolcak şimdi

• quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

Orjinalden alıntı: Melik

Yönetim Stad Yapsın, Locaları, Restaurantları vs. Borussia Dortmund'unki gibi olsun, Tribünleri Anfield Road/Old Trafford gibi olsun, Kale Arkaları Tek Kat olsun, Tribünler Dik olsun gelsin ciğerimi yesin...

çok haklısın melik

Hayal kırıklığına uğricaksınız garanti
    Cekiverirler şöyle alisamiyen gibi bi stad görürsünüz ozaman

• quote:

Orjinalden alıntı: megi21

bizde seni kaale almıyoruz zaten

kasımpaşaya doğru yol göründü o zaman sana
    aşağı taraflarda kalıyor biraz idare et

bunlarda sipariş ettiğiniz kapaklar

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraqovic -- 14 Ekim 2006; 6:08:20 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.