Şimdi Ara

Asli Kusurlu büyük küçük kazalarda mutlaka suç duyusunda bulunun!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bu kazada Fluence' e %100 kusur verildi ve şu an tazminat talebim Tahkim Komisyonunda:

http://www.youtube.com/watch?v=6cCpuClg3o8&feature=youtu.be

Gecmis olsun. Hatali sollama( burada kaza sebebi degil) asiri hiz ( asiri hiz nerde )bunlar isikta gecen olunca sana sikinti olmadi. 2/8 sende 6/8 onda mi ?

%100 kusur karşıda yazmış..

Buna rağmen kusur kime verildi diye soruluyor
    İanırım görüntüler youtube da bozuluyor

Kaza maddi hasarlı olduğu için kendinizde belki hata bulmuyor olabilirsiniz ama aracınızda ya da karşıda yaralanma olsaydı bence bu kadar rahat olup tek suçu karşıda ya da aracınız ve lastiklerinde aramazdınız.

Sürüş stiliniz sizin ya da başkalarının hatasını tolere edemeyecek şekilde. Orada kırmızıda geçen bir vatandaş da olabilirdi. Hata yaptı diye canından mı olacaktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı tantana ile ben karşılaştım 4 sene önce mucur yüzünden kaza yaptım gece tarlaya girdim.Sabah saat 7 de karayolları temizlemiş yolu 4 ay sonrada savcılıktan hakkımda dava kağıdı geldi 1 sene koşturdum uğraştım mahkemelerde beraat ettim ama çektigim sıkıntıda yanıma bonus kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: krts42

Aradan 10 yıl geçmiş yeni mi aklına geldi anlatmak :)

bu konudan çıkardığın ana fikir bu mu yani

ana fikir o değil tabiki ama ne biliyim garibime gitti..
    sanki ya benim başıma 190 yıl önce şöyle bir olay gelmişti dur bi konu açayımda vakit geçin gibi..anladınmı..
    ama yeni bir olay olup veya başkasının bir konusuna yazsaymış benimde başımdan böyle bir olay geçmişti diye daha uygun olurdu diye düşünüyorum..
    sence ?

• Maddi hasarlı trafik kazalarında suç duyurusunda bulunmanız kanunen imkansız çünki bu bir kaza ve adli olay değildir, ben bulunursam ne olur diyebilirsiniz, savcı takipsizlik verir... Ancak; düzenlenen evrak ve raporları trafik mahkemesi ile yetkili olan Hukuk mahkemesine taşıyabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Aradan 10 yıl geçmiş yeni mi aklına geldi anlatmak :)

bu konudan çıkardığın ana fikir bu mu yani

ana fikir o değil tabiki ama ne biliyim garibime gitti..
    sanki ya benim başıma 190 yıl önce şöyle bir olay gelmişti dur bi konu açayımda vakit geçin gibi..anladınmı..
    ama yeni bir olay olup veya başkasının bir konusuna yazsaymış benimde başımdan böyle bir olay geçmişti diye daha uygun olurdu diye düşünüyorum..
    sence ?

İmzası ; "Bu memleket tarihte Türk’tü, halde Türk’tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır" olan arkadaş:

"Bu memleket tarihte Türk'tü" den sonra "o halde" yazılmalı. Milletin açtığı konuya garip yorum yaparken dön de bir kendine bak. İyi forumlar...

Allah Türk'ü korusun ve Yüceltsin..!

• DeArAnGeL kullanıcısına yanıt
    bence sen git de bi türkçe dersi al ondan sonra gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Maddi hasarlı trafik kazalarında suç duyurusunda bulunmanız kanunen imkansız çünki bu bir kaza ve adli olay değildir, ben bulunursam ne olur diyebilirsiniz, savcı takipsizlik verir... Ancak; düzenlenen evrak ve raporları trafik mahkemesi ile yetkili olan Hukuk mahkemesine taşıyabilirsiniz.

tehlikeli araç kullanmaktan suç duyurusunda bulunabilirsiniz!!!ben onu diyorum...

durduk yere sana çarpan...

hız sınırı 90 olduğu halde sana 140 ile çarpan...

140 ile sana çarpan...

aracında büyük hasar oluşturup,

seni yaralayıp neredeyse öldürecek şekilde çarpan biri...

TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKACAK ŞEKİLDE KULLANMIŞ ŞEKİLDE ARAÇ KULLANMIŞ suçunu oluşturur.

• Turbulinea gördüm sanki :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Turbulinea gördüm sanki :))

• Vay arkadaş işe bak sen.
    Haklı iken haksız duruma düşmek çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tripleturboline

quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Maddi hasarlı trafik kazalarında suç duyurusunda bulunmanız kanunen imkansız çünki bu bir kaza ve adli olay değildir, ben bulunursam ne olur diyebilirsiniz, savcı takipsizlik verir... Ancak; düzenlenen evrak ve raporları trafik mahkemesi ile yetkili olan Hukuk mahkemesine taşıyabilirsiniz.

tehlikeli araç kullanmaktan suç duyurusunda bulunabilirsiniz!!!ben onu diyorum...

durduk yere sana çarpan...

hız sınırı 90 olduğu halde sana 140 ile çarpan...

140 ile sana çarpan...

aracında büyük hasar oluşturup,

seni yaralayıp neredeyse öldürecek şekilde çarpan biri...

TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKACAK ŞEKİLDE KULLANMIŞ ŞEKİLDE ARAÇ KULLANMIŞ suçunu oluşturur.

Bu durumda trafiğin tehlikeye düşmesi söz konusu değil, trafik tehlikeye düşmüş ve kaza meydana gelmiştir... Suç tehlikeye sokma suçu değil, trafik kazası olmuştur...

90 ile değil 140 ile çarptığını ispatlayabilirsen ayrıca suç duyurusunda bulunabilirsin ama bunu ispatlayacak mekanizma yok gibi, kadran takılı kalmadıktan sonra.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.