Hani kadına anlatırken okulda bir olay yaşadım diyor. Sonra kızın ona gelip sarıldığını görüyor gibi oluyorken başka çocukla sarılıyor. O sırada Asım'ın suratı forever Alone suratı mı oluyor? hızlı geçti orayı geri almaya üşendim
Güneşi görüp düştüğünde kahkaha attım annem ne gülüyon dedi.
Birde yürümeye çalışması komediydi.
pcye gectgmde bakacagım
lan aynı ben
Fena değil, yönetmen başarılı, Asım başarılı. Psikolog karı sırıtıp durdu acaba çok mu aramışlar...
sokakta yürürken banada oluyor ne yapalım
Güzelmiş sondaki müzik de baya iyi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Alexander Supertramp!
minubuste yanının boş olması benm için de gecerli
bu neden oluyo banada birkaç kez oldu ,sondaki müziği sevdim.
çok güzel olmuş
güzel olmuş
fuu oldum
quote:
Orijinalden alıntı: daikataNa~
İncisözlükten kenny ne lan.
kırtasiyedeki kızın birlikteyiz deme sahnesi kenny'nin açtığı bir konuydu. film inci'den çıkma bu arada. sözlükte asosyal asım diye aratınca bulabilirsin.
10 numara olmş aferin.
Çok iyi lan
Montajı yapan arkadaşlar fena değiller,intro ve kapanış güzel, fakat sürekli fade in/out, çok fazla transition kullanılmış. Bu kadar sık sahne geçişi yapılacaksa direk cut yapılmalıydı.
Oyuncu arkadaş karaktere uymuş,az asosyal tipi var Senaryo ise daha iyi işlenebilirmiş.
Pek beğenmedim açıkcası.
Ben çok beğendim. Asosyalleşme nedenini çok iyi yakalamış. ekşi sözlük'te başlığını da açtım. Bence ilgiyi hak ediyorlar.
boş koltuk olayı bende de oluyo la
ulan bende hep derim keşke yanima biri oturmasada bacak bacak üstüne atsam lanet olsun diğer yerler boş olur gelirler yanima otururlar
böyle insanlar varmi la hakketen
quote:
Orijinalden alıntı: Espa
Hani kadına anlatırken okulda bir olay yaşadım diyor. Sonra kızın ona gelip sarıldığını görüyor gibi oluyorken başka çocukla sarılıyor. O sırada Asım'ın suratı forever Alone suratı mı oluyor? hızlı geçti orayı geri almaya üşendim