Doğum günümde bunu koydum profilime belki halimi anlayan çıkar diye ama çıkmadı <.< Hatta bir iki kişi sana çok benziyor falan dedi.
Başlarda güldük sonra hüzünlendik. Hayatın hem acı hem tatlı anlarını gördük, yaşadık konu silinebilir.
quote:Orijinalden alıntı: Neytiri Doğum günümde bunu koydum profilime belki halimi anlayan çıkar diye ama çıkmadı <.< Hatta bir iki kişi sana çok benziyor falan dedi. oha dikkatli düşününce çok ilginç bir mesaj var aslında o kadar forever alone ki forever alone'una bile kimse cevap vermiyor gibi ben de anlamadım
quote:Orijinalden alıntı: Genesis. quote:Orijinalden alıntı: Neytiri Doğum günümde bunu koydum profilime belki halimi anlayan çıkar diye ama çıkmadı <.< Hatta bir iki kişi sana çok benziyor falan dedi. oha dikkatli düşününce çok ilginç bir mesaj var aslında o kadar forever alone ki forever alone'una bile kimse cevap vermiyor gibi ben de anlamadım ŞiŞimdi 80 civarı duvar yazım oldu 2 gün önce doğum günümde 2 parti yaptım hatta falan ama Önemli olan mesaj.
quote:Orijinalden alıntı: _rayman_ quote:Orijinalden alıntı: Jackson Buna içim burkuldu gözüm doldu lan