Benim gibi asosyallikten memnun olupta, sosyalleşmeye çalışmayan arkadaşlara yardımcı olalım.
Benim bir internet günüm şöyle geçiyor; Eve gelip üstümü değiştiriyorum, akabinde bilgisayara oturuyorum. İlk önce klanlar.org'a girip bir bakıyorum son durumlara.(Browser oyunu) Uludağ Sözlük, Ekşi Sözlük ve İtü Sözlük'ün dünün en beğenilen entrylerini/girilerini okuyorum. Uzun uzun yazıları okuduktan sonra hemen Youtube'dan müzik ve ya karnaval.com'dan radyo dinliyorum. Ondan sonra direk Konu Dışı ve trchan.org.(Vurun ama öldürmeyin) Ondan sonra sırasıyla Facebook, Sporx ve tahribat.com. İşte bir günüm bu sitelerde geçiyor. Bunları yaptıktan sonra da çok nadir d..p w.b' e giriyorum.(Ne olduğunu PM'den sorun, buraya yazarsam konu uçar.)
Bu durum nerdeyse hiç şaşmaz.
Peki sizin bir internet gününüz nasıl geçiyor ve hangi sitelerde takılıyorsunuz?
Not:Facebook'a muhabbet etmek için girmiyorum, takip ettiğim sayfalara bakıyorum sadece.
deep web de napıyon ? yapacak birşey yok ki ? ben asosyal değilim ama günüm şöyle geçer .eve gelip 10 kg lık dumbelllarla çalışırım .sonra yemek yemer . 1-wardom 2-tahribat 3-hürriyet gazetesini okurum .ilgimi çeken haberlerde .başka gazetelerin web sitelerine .onlar haberi nasıl yorumlamış , okurum . 4-facebook'ta azcık takılır kime yazmış bakar .çıkarım . 5-bunları yaparken rock fm açık olur yada fizy'den rastgele takılırım .
quote:
Orijinalden alıntı: Son of Hades
dh ekşi alkışlarlayaşıyorum zaytung hax
Alıntıları Göster
dh Face Twitter(bazen) Brazzers(haftada 2 kere falan)
quote:
Orijinalden alıntı: Sungur Bey
Bu mesaj silindi.
Konu Dışı Facebook Steam Ekşi Sözlük Youtube Twitter Ntvmsnbc
go home ! (trchan)
quote:
Orijinalden alıntı: Bleeeed
Alıntıları Göster
Devam beyler, her öneri bir asosyale destek.
quote:
Orijinalden alıntı: Haxenkoff
Bu mesaj silindi.
dh-facebook başka bir yerde takılmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Haxenkoff
Bu mesaj silindi.
Dh başka yok
quote:
Orijinalden alıntı: Bleeeed
Alıntıları Göster
Asosyal değilim ama hafta içi her zaman aynı şekilde geçer benim için ilk pc yi açtığımda reflex olarak facebook'a girerim sonra reflex olarak bildirilere mesajlara bakarım sonra bişey yapmadan çıkarım. Sonra Konu dışına bakarım sözüklere felan bakarım nadir olarak xbox forumlarına bakarım youtube felan girerim öyle işte
cCc inci sözlük cCc galiba forumdaki tek inciciler biziz her halde daha başka biri denk gelmedi yaklaşık 2 seneden beri
quote:
Orijinalden alıntı: kanije45
quote:
Orijinalden alıntı: Straight X Edge
Dh, Youtube arada İnci Sözlük o kadar.
cCc inci sözlük cCc galiba forumdaki tek inciciler biziz her halde daha başka biri denk gelmedi yaklaşık 2 seneden beri
Mantıksız konu açanların .çoğu incici nasıl denk gelmedi acaba
quote:
quote:
ben de inciciyim.
facebook, youtube, twitter, insan belgeselleri, dh, haxball
quote:
Orijinalden alıntı: Domatesli Biber
quote:
quote:
Mantıksız konu açanların .çoğu incici nasıl denk gelmedi acaba
Niye hemen saldırıya geçiyorsun ki inci nin ne olduğunu bilmeden onları sadece küfürden ibaret sanıyorsunuz belki de ama onlar şu kapitalist düzenden bunalmış insanlar hepsi bir nick in arkasina saklanıp kendilerini bu sanal dünyada bir kral ilan ediyorlar ama başka kimse yapamıyor söylenemeyen bütün herşeyi onlar söylüyorlar iste sizi sıkanda bu