Bizim forumdakine benzer bir login sistemi yapmak istiyorum. Yani sayfaya girdiğinde sağ üst köşede kullanıcı adı ve şifre için 2 kutucuk bulunacak. Kişi login olduğunda, bu kutucuklar kaybolacak ve yerine (Yine aynı sayfada kalmaya devam edecek) "Hoşgeldin xxxx | Logout" tarzında biz yazı belirecek.
Ben değişik veriyonlarını buldum ama login olunca başka sayfalara yönlendiriyor. Aynı sayfada kalıp ilgili değişiklikleri yapmaya çalıştığımda da batırdım işi
Elinde hazırda bu tarz bir kod olan varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim
ASP.NET MEMbership var zaten onu araştır çok kolay ve istediğin den fazlasınıda yapabilirsin
Forumun birinde sizin olduğunu tahmin ettiğim bir yazı var. Membership olayını SQL yerine Access'de nasıl yapılabileceğine dair. Ben SQL kullanacağım. O yazınızdan faydalanayım biraz Bilgilendirme için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: smartcard
quote:
Orijinalden alıntı: meSutPiskin
ASP.NET MEMbership var zaten onu araştır çok kolay ve istediğin den fazlasınıda yapabilirsin
Forumun birinde sizin olduğunu tahmin ettiğim bir yazı var. Membership olayını SQL yerine Access'de nasıl yapılabileceğine dair. Ben SQL kullanacağım. O yazınızdan faydalanayım biraz Bilgilendirme için teşekkürler
Linkini verdiğin yazıyı okudum sabah. Aslında bu bahsettiğin Membership olayı çok güzel bir API. Özellikle Active Directory ile etkileşiminin olması çok güzel. Yanlız şu var ki, benim ilk mesajımda bahsettiğim olay çok çok daha basit bir şey. Yani bu Membership olayı daha karmaşık projeler için tasarlanmış. Haftasonu kendi yaptığım fakat başarılı olamadığım projeyi düzeltmeyi deneyeceğim. Yardımcı olmak isteyen hayırsever forumdaşlarımı bekliyorum :)