staja başladığım zaman bana ticaret sitesi yapmam söylendi daha önce c'yi çok iyi c#ı da eh işte seviyede olarak biliyordum asp.net ile ilgili hiçbirşey yapmamıştım ancak asp.net kodlamaya başladığım andan itibaren saçma sapan hatalar alıyorum mesela önceki gün yaptığım program sonraki gün çalışmıyor veya yazdığım kodu kopyalayıp gerekli yerleri değiştirdikten sorna çalışmaması veya veritabanı bağlantısı yaparken bağlantı kontrol edilip açılmadığı zaman hata veriyordu ancak bi süre sonra hata vermeden ilerlemeye başlıyordu ve haliyle program patlıyordu ancak tekrar baglan.open gibi basit bir kod yazdığım zaman açılmaya başlıyor bunun gibi birsürü hata çıktı saçma sapan daha 2 haftadır uğraşıyorum ancak daha önceki tecrübelerime dayanarak hiçbir dilde bu kadar sıkıntı yaşamamıştım php java kodlamışlığım da var basit olarak ancak asp.net de çok fazla sıkıntı yaşıyorum.
Bana göre web form candır. Win forma göre daha zevk alıyorum belki alıştığım için. Hiç üzerinde çalışmadıysan alışamaman normal. Postback olaylarını anlaman gerekir.
Sana tavsiyem bir pdf ile gitmeyi deneyebilirsin. Biraz makaleler okuyup ondan sonra kodu yapmaya çalışabilirsin.
Takıldığın bir yeri çekinmeden sorabilirsin.
cllyldrm
kullanıcısına yanıt
web form evet daha zevkli geliyor win formda uğraşıyorsun biraz bir de göze hitap etmiyor :D önerebileceğin bir kaynak var mıdır peki bu dille alakalı ?