Şimdi Ara

asp.net kurs hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gittiğiniz memnün kaldığınız yada etraftaki arkadaslarınızın gittiği

asp.net kursu varmı

tavsiye edeceğiniz,

netron yada bilge adam gibi pahalı olmasın tabi

• arkadaşlar merhaba bilgisayarımda xampp-win32-1.7.0 kuruluydu php çalıştırmak için. Bilgisayardan kaldırdım. ISS yükledim Xp CD si ile ASP localhost da çalışmıyor. SErver Aplication Eror veriyor. APache server ile ilgili her şeyi durdurdum tekrar kurdum ama çalışmadı yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Kursa ne gerek var otur çalış öğren temiz iş masrafsız
    asp.net i çalışarak öğrenenleri çok gördüm var.Bizim bi arkadaş kafayı vura vura asp.net öğrenmişti yardım almadan kimseden.

asp.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinandogan -- 12 Haziran 2009; 16:56:19 >
  • www.csystem.org ancak C# bilmeyi şart koşuyorlar galiba.. Gir bi araştır
  • İnternette Biraz Araştırsan Veritabanını Çaksan Öğrenirsin Zaten
  • Kendin evden öğrenebilirsin. Ayrıca pm attım ;)
  • Bencede en güzeli kendinizin öğrenmesidir
  • Peki kendi kendimize öğrenmeye nasıl başlamalıyız bir öneriniz var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

Peki kendi kendimize öğrenmeye nasıl başlamalıyız bir öneriniz var mı?

Baslangic icin bir kitap alabilirsin. Zafer Demirkol'un Pusula Yayinciliign kitaplarini tavsiye ederim. Zaten kitap baslatici gorev gorecektir yani bir nevi starter. Sonrasinda ise internet uzerinden kaynaklardan(cogu ingilizce) arastirarak ogreneceksiniz. Bu konu hakkindawww.asp.net sitesini ve forums.asp.net forumunu oneriyorum. Ogreneceginiz cok sey olacaktir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tan Er

quote:

Baslangic icin bir kitap alabilirsin. Zafer Demirkol'un Pusula Yayinciliign kitaplarini tavsiye ederim. Zaten kitap baslatici gorev gorecektir yani bir nevi starter. Sonrasinda ise internet uzerinden kaynaklardan(cogu ingilizce) arastirarak ogreneceksiniz. Bu konu hakkindawww.asp.net sitesini ve forums.asp.net forumunu oneriyorum. Ogreneceginiz cok sey olacaktir.

İngilizcemiz o kadar iyi değil ama.En temelden başladığım için önce detaylı bir html kitabım var ansiklopedi gibi maşallah

• quote:

quote:

quote:

İngilizcemiz o kadar iyi değil ama.En temelden başladığım için önce detaylı bir html kitabım var ansiklopedi gibi maşallah

Html icin o kadar kitaba ihtiyac yok. Daha kisa ve yararli kaynaklar elimde mevcut. Dilersen link yollarim

• quote:

Html icin o kadar kitaba ihtiyac yok. Daha kisa ve yararli kaynaklar elimde mevcut. Dilersen link yollarim

hocam Türkçeyse bana da yollar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanmt -- 26 Haziran 2009; 18:57:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanmt

quote:

Megep'in yayinladigi modullerdir. Isinize mutlak surette yararlar. Gayet aciklamali anlatiliyor.

Html 1 Modulu (588 Kb-pdf) :http://megep.meb.gov.tr/modulson/1112/bilisim/html%201.zip

Html 2 Modulu (623 Kb-pdf) :http://megep.meb.gov.tr/modulson/1112/bilisim/html%202.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8 -- 26 Haziran 2009; 19:13:18 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozanmt

quote:

Megep'in yayinladigi modullerdir. Isinize mutlak surette yararlar. Gayet aciklamali anlatiliyor.

Html 1 Modulu (588 Kb-pdf) :http://megep.meb.gov.tr/modulson/1112/bilisim/html%201.zip

Html 2 Modulu (623 Kb-pdf) :http://megep.meb.gov.tr/modulson/1112/bilisim/html%202.zip

çok sağol hocam benim çok işime yarayacak

• Bende faydalaniyim bari
  • Çok güzel kaynakmış bunlar html 1 i bitirmek üzereyim çok basit ve sade anlatılmış boşuna verdim o kadar parayı kitaba.
  • ASP.NET öğrenmek isteyenler Kitap ALMASIN, Öğrenemezsiniz.

Veritabanı Bağlantısını Tıklaya Tıklaya Anlatıp DataGridView A Dataset ten tıklayarak veri çektirip gösterip kitap yazıyolar ne öğrenicem ben ? mouse tıklatmayımı ? kod yazmayımı ?

www.stackoverflow.com
    www.codeproject.com
    www.asp.net/learn

girin araştırın, makale okuyun ve en önemlisi KOD OKUYUN.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.