Bildirim
ASP.NET MVC5 FONT GÖZÜKMÜYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Muhtemelen template'i giydirirken css veya js dosyalarinin uzantilarini yanlis vermis olabilirsin.
Yani css ve js dosyalarini gormuyor olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: m.mustafadinler
Muhtemelen template'i giydirirken css veya js dosyalarinin uzantilarini yanlis vermis olabilirsin.
Yani css ve js dosyalarini gormuyor olabilir
Hocam özellikle kontrol ediyorum fakat sanırım çok basit bir yerde hata yapıyorum ama çözemedim bir türlü. Bu linkte ekran görüntülerim var.
-
Bundle olarak kullanıyorsanız BundleConfig kısmında minification true ise false yapıp tekrar deneyiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: hideous
Bundle olarak kullanıyorsanız BundleConfig kısmında minification true ise false yapıp tekrar deneyiniz.
Yok hocam bundle olarak kullanmıyorum ama bundle olarak kullandığım zamanda aynı şekilde oluyor. css ve js dosyalarını görüyor ve uyguluyor sadece fontlarda problem çıkarıyor. -
Birden fazla css kullanıyorsanız class isimleri cakisiyor olabilir bnimde basıma geliyordu bu şekilde gözükmüyordu çok ufak detayda bulunuyor cevabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için. Sorun tarayıcı cache 'iyle alakalıymış. -
Çözüldüğüne sevindim.kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X