Merhabalar Siteyi FileZilla üzerinden yükledim site yayında ama şöyle bir sorun yaşıyorum sitenin ismi kasabamarket.com bu şekilde girince sorunla karşılaşıyorum ama ana sayfanın olduğu index.html ekleyince giriş yapabilirim yani kasabamarket.com/index.html diye girince giriliyor deneyebilirsiniz hatta şuan yayında kasabamarket.com çalışması için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim |
ASP.NET <!-- Web.Config Configuration File --> Hatası
-
-
sorun index html safvasının view olmamasında olabilir basit bir html sayfa ise aldıgın hosting menü ayarlarına bakman lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokoko_TR -- 5 Nisan 2021; 0:41:44 > -
tam olarak o menü ayarlarını nasıl yapabilirim hosting menü ayarlarını göremedim de yazılım kısmında bir çözüm yok mu yani sadece hosting menü ayarları mı değişecek
bu arada turhost dan aldım oranın arayüzü biliyorsanız bahsederseniz sevinirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: hayalcibirealisttam olarak o menü ayarlarını nasıl yapabilirim hosting menü ayarlarını göremedim de yazılım kısmında bir çözüm yok mu yani sadece hosting menü ayarları mı değişecek
bu arada turhost dan aldım oranın arayüzü biliyorsanız bahsederseniz sevinirim
turbohost u bilmiyorum security hatası veriyor siten, güvenlik level tursth seviyesini ayarlayacagın ayar var eger aspnet 4.5 ile yazdı isen siteni onu ayarlaman gerekiyor bence sen ticket acıp hostin firmasın dan yardım istemelisin
https://destek.turhost.com/windows-hosting-asp-net-versiyonu-nasil-degistirilir//
bu link i incele
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X