Şimdi Ara

ASP.NET yayınlama konusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asp.net geçmek istiyorum ancak birkaç sorum var cevabını bulamadım. Ben java struts da yazılım geliştiriyorum orda proje yayınlamak için Oracle Application Server üzerinden yapıyorum. Ancak Asp.net yayınlamak için hangi application server kullanıcam bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

• .net IIS kullaniyor bildigim kadariyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mephalay M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

ASP.NET konusunda bir dünya paylaşım var ama bununla ilgili şu soruya cevap verecek başka kimse çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmhrcnr

Teşekkür ederim.

ASP.NET konusunda bir dünya paylaşım var ama bununla ilgili şu soruya cevap verecek başka kimse çıkmıyor.

asp.net in yeni versiyonu asp.net core artık linux ve mac de de çalışıyor. windows olmasına gerek yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekoc

quote:

Teşekkür ederim.

asp.net in yeni versiyonu asp.net core artık linux ve mac de de çalışıyor. windows olmasına gerek yok artık

Teşekkürler arkadaşım. Ancak core da programımı yayınlamak için ne yapmam gerekiyo veya kullanmam gereken 3. bi uygulama var mı?
  • quote:

Teşekkür ederim.

çünkü Burası doğru yer değil. her konu ile ilgili bir topluluk vardır. Sorunu oraya sorarsan cevap alman kolay olur. Programlama ile ilgili genel sorunların merkezi stackoverflow (ve evet ingilzice ve evet ingilizce bilmeden bu meslek olmuyor). Türkçe olarakhttps://social.msdn.microsoft.com/Forums/tr-tr/home?forum=aspnettr var misal.

Sorunun cevabı IIS ve windows. Tavsiyem shared bir windows hosting satın al. (ihs.com.tr olabilir) FTP ile sunucuya kodları at çalışsın. Sen altyapı ile uğraşmak zorunda kalma.
    .net core ile kestel üzerinde calısıyor. yine iis desteği de mevcut lakin linux sunucu için dotnet sdk kurduktan sonra dotnet run demeniz de yeterli lakin dediğim gibi daha başlarda shared hosting candır. .net core ile baslamanızı tavsiye etmem. Halen breaking changes updateler olabiliyor. asp.net 4.X MVC candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 10 Ocak 2017; 17:49:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

quote:

Teşekkür ederim.

çünkü Burası doğru yer değil. her konu ile ilgili bir topluluk vardır. Sorunu oraya sorarsan cevap alman kolay olur. Programlama ile ilgili genel sorunların merkezi stackoverflow (ve evet ingilzice ve evet ingilizce bilmeden bu meslek olmuyor). Türkçe olarakhttps://social.msdn.microsoft.com/Forums/tr-tr/home?forum=aspnettr var misal.

Sorunun cevabı IIS ve windows. Tavsiyem shared bir windows hosting satın al. (ihs.com.tr olabilir) FTP ile sunucuya kodları at çalışsın. Sen altyapı ile uğraşmak zorunda kalma.
    .net core ile kestel üzerinde calısıyor. yine iis desteği de mevcut lakin linux sunucu için dotnet sdk kurduktan sonra dotnet run demeniz de yeterli lakin dediğim gibi daha başlarda shared hosting candır. .net core ile baslamanızı tavsiye etmem. Halen breaking changes updateler olabiliyor. asp.net 4.X MVC candır.

Çok teşekkür ederim kardeşim cevabın için benim için çok değerli. Ayrıca ben burasının tam yeri olduğunu düşünüyorum çünkü stackoverflow tabiki merkezi ama eğer bu forum ASP.NET alanıysa ve bu konuyla ilgili tonla paylaşım bilgi varsa burası da bunun yeridir. He sadece şuna katılabilirim. Benim sorduğum soru bu sitedekileri kastırıyodur, üyeler yetersizdir yada paylaşım yapmak istemiyorlardır. Başka bir ihtimal görmüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.