Şimdi Ara

ASP yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • agaalar ben siteme hazır bir forumun kodlarını alarak kendime göre özelleştirmeye çalışıyorum, ve çoğunuda başardım ama foruma üye yaparken kişi kayıt formunu doldurduktan sonra kaydet butonuna bastığında sayfa görüntülenemiyor çıkıyor ama kişyide o sırada database ye kayıt ediyor.. wallaa ben o kadar uğraştım işin içinden çıkamadım, varsa içinizde şöyle asp kurdu lütfen bana yardım etsin, buna ihtiyacım var, yoksa ağlarım wallaa haa sayfanın kodları tabiki lazım size bakmanız için, hepsini yollayamıyacama gore en iyisi msn adresimi veremde bana ordan ulaşın lütfenn.. şimdiden bütün arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.. mucuk mucuk .... timeoutboys@hotmail.com

• asp ci babaalar nerdesiniz yaa.. bii el atıverin sevaptır
  • bence hazır oldugu için database ile ilgili bir sorun var üyeliğin yapıldıgı sayfanın database yolunda hata var galiba
  • evet büyük ihtimalle üyelik işlemi tamamlandıktan sonra yönelmesi olan sayfa ya yok ya da yolu hatalıdır...
  • paşalar tam 3 kez kontrol ettim yaa, bende en basta boyle düşündüm ama sorun başka bişey gibi geliyor bana, hata kodu filan da vermiyor, delirecem yaa.. bi daha bakacam köprü yollarına ama olacağını sanmıyorum delirmeme sn ler kaldı wallaaa..
  • agalar buldum wallaa sorunu..nasılmı deneyerek şimdi forumda e mail kısmını boş bırakırsak mis gibi çalışıyor forum, yok email kısmına bişiler yazarsak tak karşımızda sayfa göruntülenemiyor yazısı.. bu sorunu en kısa yoldan nasıl çözebilirim arkadaşlar.. bütün kodları tekrarmı gözden geçirecem şimdi allaa allaaaa..

• Bu sorun Database 'e bağlantı Nesnelerini Oluşturdukltan sonra Yok etmemenden Kaynaklanıyor.

Set COnn = Nothing
    Set RS = Nothing

Benimde ilk zamanlar başıma gelmişti. Bide nöyle dene bakalım Kolay gelsin ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Sql yardım
    2 yıl önce açıldı
    excel yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aspci79

Bu sorun Database 'e bağlantı Nesnelerini Oluşturdukltan sonra Yok etmemenden Kaynaklanıyor.

Set COnn = Nothing
    Set RS = Nothing

Benimde ilk zamanlar başıma gelmişti. Bide nöyle dene bakalım Kolay gelsin ..

kapatmadan önce yapılıyordu bu değil mi ?
  • hayır Önce Bağlantı Nesnelerini Kapat Sonra Yok et.
  • yaa bu sorunu hallettim arkadaşlar saolun, ama yeni bii sorun daha var, flash & asp-php forum yardım diye topic açtım onada bii bakıverirseniz sevinirim, yardımlarınızı bekliyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.