Şimdi Ara

Asphalt 8: Airborne, Appstore ve Google Play'deki yerini aldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
10.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu G Pro'da En Yüksek ayarda oynadım oyun yağ gibi akıyor sıfır takılma donma yada yavaşlama hiçbirşey yok.

S4'de ki yüksek ayarda yavaşlamalarına bir anlam veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 22 Ağustos 2013; 19:24:40 >
  • S3 iniyor editlerim.

İşlemci hızı 1200-800 arasında
    Yüksek-Kasıyor

Orta-Kasıyor

Düşük-Kasıyor

En düşük-Kasıyor

Ayrıca oyunu hiç beğenmedim

Ve telefonun üstüne yumurta kırdım pişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 22 Ağustos 2013; 20:01:29 >
  • çaktığım note 2 sinde yüksekde kasıyor ve orta seviyedede takılmalar var anca düşükte oynuyorum lanet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Elimde hem i9500 hemde i9505 var. Bakalım OpenGL ES 3.0 nasıl bir fark yaratacak... Deneyimlerimi buraya yazacağım. Takipte kalın. Şuanda indiriyorum.

9505 4.3 android surumune sahip olmadigi icin open gl 2.yi destekliyor sadece. Cok bir fark

Ayni sekilde htc one da open gl 2.0 destekliyor. 3.0 icin 4.3 güncellenmesi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 22 Ağustos 2013; 19:27:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar boyut kac ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

arkadaslar boyut kac ?

download 800 mb kurulunca 1.5 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Orijinalden alıntı: Lene

arkadaslar boyut kac ?

download 800 mb kurulunca 1.5 gb

kotalıyim hapi yuttuk o zaman
    Tesekkurler

• Guzel haber arkdaslar oyun galaxy s4te yag gibi akiyor. Aksam ipade de indirip deneyecem

• Millet ne zenginmiş :( xperia sp si olan yok mu sonucu öğrenebilseydim çok iyi olacaktı

• Note 2 de rezalet telefonda mi sorun var diye most wanted indirdim harika oynaniyor ve Asphalt 8 den grafikleri kat kat daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

iPad minide deneyen var mı?

yükledim,akıyor. grafikler mükemmel ve yarışlar daha zevkli hale gelmiş,uçma yerleri,tüp yollar falan,zevkli görünüyor.
    1 dolara değer bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Söylenildiği gibi HTc One daki grafikler S4 ten iyi mi acaba?

opel gl 3 muhabbeti var o yüzden s4 gerisinde kalıyor olmalı

• General Mobile Discovery telefonuma kurdum. Yüksek çözünürlükte oynayabildim. Çok akıcı değil ama oynanabilir düzeyde. Belki ayar yapılarak Asphalt 7 gibi akıcı olabilir.
  • Arkadaşlar ilk defa paralı uygulama aldım, indiriliyor dedi kaldı öyle tık yok. Nedendir acaba?

Samsung galaxy note 8.0 wifi modeli

• Halen bir most wanted değil. Drift bozulunca frene geçiyor araba bi yavaşlıyor felan. Bi güncelleme lazım kesinlikle. Bi de yollar yaklaştıkça netleşiyor.(iTouch 5)

• hiç beğenmedim basit geldi.o sebebten real racing 3 ile yola devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

Galaxy S2 de nasıl çalışacak merak ettim satın aldım. Yüklenince editlerim.

Edit: Sonunda doğru düzgün bir yarış oyunu yapabilmişler grafik ve oynanabilirlik açısından. Yüksek kalite grafik ayarlarında neredeyse sorun yok S2 de. 7 den çok daha iyi bir oyun olmuş. Araç giderken bir ağırlık hissettiriyor, 7 deki gibi çat diye atari kıvamında dönüşler gitmiş. Aynı pistte daha önce yarıştıysanız en iyi turunuz da hayalet olarak gözüküyor vs. Güzel oyun olmuş.

Yüksek kalite grafik ayarlarını nasıl yapıyoruz ben bi türlü bulamadım

• game center: bambogie

ekleyin. biraz önce indirdim. parasına değer hele hele 7 den çok daha iyi olmuş. ipad yanımda olmadığı için deneyemedim ama 5 için gayet akıcı ve güzel.
  • Arkadaslar htc one kullanicisi olarak son grafik ayarlarinda super bir akicilikta oynuyorum. Elementalx kernel ve android 4.3 stock rom kullaniyorum normal htc one modeli tellerinde zorlanacagini sanmiyorum gercekten open gl es farkettiryormus. Helal sana gameloft. Keske s4 sahipleri de bu ozelliklerden yararlansaydi. Haliyle androidin en buyuk kismi s4/s3 . umarim guncellemeler ile bu durumu duzeltirler.oyun cok harika. Yani beklentimi sonuna kadar verdi. 50 liraya gecen sene aldigim philips marka kulakliklar ile baska bir dunyaya akiyorum. Beats kulakliklar olsa ne olur bilemem. Gecen sene s3 kullaniyordum. Oyunlarda titresimi acabiliyorduk(destekleyen oyunlarda) s4 lerde bu ozellik var mi? Asphalt 8 i bu titresim ozellligi ile oynamak isterdim dogrusu.

• yunusfurkanayse kullanıcısına yanıt
    s3 one ve nexus 4 te denedim hepsi full grafik ayarında aynı akıcılıkta ve grafiklerdeydi hiç fark hissedemedim ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 22 Ağustos 2013; 22:23:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.