Şimdi Ara

Asphalt 8: Airborne, Appstore ve Google Play'deki yerini aldı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
10.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psyshock

Htc one ve s3 te denedim full ayarda goruntu ayni apk olarak yukledigin icin olabilir ben satin almistim.

Apk fark yaratır mı bilmem ama deneme amaçlı para hileli yükledim silip normalini kuracağım. Belki alakasi vardir. Apk li yükleyince grafikler farklı mı oluyor? Hani eski versiyon yüklesek olur da yani aynı versiyonsa aynı olmalı. Herkesin daha güncelleme almadıysa v1.0 zaten.

Bu arada oyun hakkında konuşursam hızlandıgımi hıc anlayamiyorum. Mesela 230 la giderken nitro basıp 270 lere çıkiyor hemde 1 sn de ama hız aynı. Sadece hizlandigino sanman icin efektleri artiriyor. Ama cok belli ayni hizdasin. Hic zevki kalmıyor. Oyunda para hilesiyle agera r aliyorum 500 le gidiyorum ama tofaş kartalla 160 yapmişim gibi. Araba 230 da sabit hizla giderken nedense durmadan araba ivmeleniyormuş gibi gidiyorcasina bagiriyor hatra vites değisiyor. Masallah 100 vites arabalar. Bu vites okayi asphalt 7 de de vardi ve zaten bu mantiksizliklar asphalt sevmememin baş sebebiydi. Hala da oyle. Most wanted çok daha iyi hem sürüs mantigi hem kontrol açisindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 30 Ağustos 2013; 15:00:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deneme amaçlı yukledim ve en yüksekte oynadım . Ne frame atlamasina rastladım nede fps düşmesine . Herhalde arka plan işlemlerine bağlı olabilir . Stock 4.2.2 rom ve telefon HTC One.

He şöyle bir olayda var android 4.3 geldiğinde dahada iyi olacaktır. Open GL 3.0 desteğine sahip adreno 320 ler.

• arkadaşlar bende 270e aldığım çin malı tablete yükledim oyun kasmiyor ama görüntü bulanık nasıl çözülür ama bence most wanted bundan iyi kesinlikle

• 25ppden yukledim 3gs e gayet guzel takilmadiz .

• İpad 4 retinada gram kasma yok. Grafik desen mükemmel, akıcılık mükemmel, lamborghini veneno ile akıyorum. Şu saf dışı bırakma işine çözüm getirseler on numara oyun.

• Eğimli rampadan geç

• İos değilde Andrıid için mutlaka güncelleme gerekiyor çok kapsamlı hemde
  • Cok ilginctir ki htc one'da medium grafiklerde drift yaparken kasiyor fakat high da baya akici.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

İos değilde Andrıid için mutlaka güncelleme gerekiyor çok kapsamlı hemde

Ios konsol gibi, android pc gibi, androidde donanımın sınırı yok ama asla performans alamıyorsun.

Birde merak ettiğim birşey var, bir vita sahibi varsa, grafiklerini nfs most wanted ile kıyaslayabilirmi, ben asphalt 7 oynadım yanına yaklaşamıyordu, ama resimler çok gerçekçi, ya ss'lerle oynamışlar yada gerçekten diğer mobil platformlarda sağlam gelişmeler var
  • iPad mini 'de ipad 2 donanımı olmasına rağmen yağ gibi kayıyor,hiçbir şekilde gram kasma yok.Oyun çok hızlı yükleniyor galaxy s3 e göre

Bu da demek oluyorki gameloft donanım uyumluluğunu her zamanki gibi es geçip ios'a yüklenmiş
  • Beyler oyunu iPad 3 e yükledim. Oyunda kasma yok ama grafikler çamur gibi. Real racing 3 deki gibi değil. Acaba ayarlanıyormu bu grafik ayarları bir yerden?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android güncelleme lazım
  • note 2 'De sıkıntı yok oyun gayet akıcı şekilde oynanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Beyler oyunu iPad 3 e yükledim. Oyunda kasma yok ama grafikler çamur gibi. Real racing 3 deki gibi değil. Acaba ayarlanıyormu bu grafik ayarları bir yerden?

Aynen ayarlanıyorsa söylesin biri
    Oynanabilirlik süper ama grafikler nfs underground a benziyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone'da para hilesi mevcut mu ?

• ios 7 ' gameloft reklamından sonra atıyor.iPhone 5.Çoğu gameloft oyunu böyle nedeni nedir ?.6.1.4'te de sorun yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meissner

ios 7 ' gameloft reklamından sonra atıyor.iPhone 5.Çoğu gameloft oyunu böyle nedeni nedir ?.6.1.4'te de sorun yaşıyorum

Bende atmıyor, iPad kullanıyorum.

Fakat oyun ciddi anlamda sıkıcı. Birkaç defa daha oynayıp silerim muhtemelen. Real Racing 3 akar.
  • İphone 5 ve iPad 3'te oynuyorum, kasma diye bir şey yok grafikler çok güzel. Sadece para biriktirmek biraz zor. Hileyi sevmem her şeyi çalışarak elde etmeyi severim.

• benim için bi nfs mw olamadı sonuç olarak

edit çok iyiymiş ya biraz oynadımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 22 Eylül 2013; 1:39:37 >
  • Harika olmuş arkadaş, bir de bedavaya indirdim.
    Dadından yinmedi valla :))

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.