Şimdi Ara

Asphalt 8: Airborne'nin kesin çıkış tarihi açıklandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mpy

Yanildigimi dusundum. Belki yildizlarin verilmemiş hali yesildir sende. Sizin gibiler yüzünden play de b.ktan uygulamalar dahi 4.5 yildizin altina düşmüyor da. Itunes de puanların geçerliliği daha yüksek. Play de sahte uygulamalar bile 5 yildiz. Tabi senin insiyatifin ama bana cok sacma geldi. Dh de video izlenmeden yapilan yorumlar gibi. Malum onlara da forumda moderatörler bile açık açık sövüyor.

Oynadıktan sonra hakettiği puanı vereceğime emin olabilirsin, play de hem yorum hem de verilen puan değiştirilebiliyor. Ayrıca merak etme oyun yine en çok satanlar listesinin tepesine oturacaktir nedeni ise grafikleri vs. değil, ucuz olması.

Bu arada oyun tam bir hayal kırıklığı, günlerce boşuna beklemişim.

Oyun neden hayal kırıklığı

Başlangıcına göre diye ekledim onu baştan bi söyleyeyim.

Grafikler, çevre ile etkileşim pek güzel değil. Hele arabalar kağıt çizimlerden fırlamış gibi.

Oyuna girdiginde sag ustte seeneklerdrn goruntu kalitesini yuksek yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mpy

Yanildigimi dusundum. Belki yildizlarin verilmemiş hali yesildir sende. Sizin gibiler yüzünden play de b.ktan uygulamalar dahi 4.5 yildizin altina düşmüyor da. Itunes de puanların geçerliliği daha yüksek. Play de sahte uygulamalar bile 5 yildiz. Tabi senin insiyatifin ama bana cok sacma geldi. Dh de video izlenmeden yapilan yorumlar gibi. Malum onlara da forumda moderatörler bile açık açık sövüyor.

Oynadıktan sonra hakettiği puanı vereceğime emin olabilirsin, play de hem yorum hem de verilen puan değiştirilebiliyor. Ayrıca merak etme oyun yine en çok satanlar listesinin tepesine oturacaktir nedeni ise grafikleri vs. değil, ucuz olması.

Bu arada oyun tam bir hayal kırıklığı, günlerce boşuna beklemişim.

Oyun neden hayal kırıklığı

Başlangıcına göre diye ekledim onu baştan bi söyleyeyim.

Grafikler, çevre ile etkileşim pek güzel değil. Hele arabalar kağıt çizimlerden fırlamış gibi.

Oyuna girdiginde sag ustte seeneklerdrn goruntu kalitesini yuksek yap

En iyisi bir daha oynamak belki kaçırdığım bazı noktalar vardır.

• oyun sende de kasıyor mu nexus 4 te?
  • LG Optimus G Pro'da kasma yok. Oyun hazir 0,99 dolarken kacirmamak lazim.

• hiç bir zaman daha pahalı olmıycak zaten
  • Eyvallah hocam

• Biraz taraflı olacak fakat nfs varken asphalt daha geri kalıyor bence.
  • S2 performansı nasıl acaba alan varsa ona göre alıp kuracam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

oyun sende de kasıyor mu nexus 4 te?

Hayır, grafikleri yüksek yaptım ve akıcılığıni bozmadi. PA 4.3 ve stock kernel kullanıyorum sende bir sıkıntı mi oldu?

Oyun hakkında görüşlerim tamamiyle değişti, bu sefer olmuş.

• play store da kasıyor falan demişlerde boşuna yüklemiyim dedim. sorun yok diyorsan satın alıyım
  • S4 te oynadım iki yarış grafikler mükemmel.
    OpenGL 3 destekli cihazım yok ama grafiklerinin bundan (s4) iyi olacağını zannetmiyorum :)

• quote:

quote:

Hayır, grafikleri yüksek yaptım ve akıcılığıni bozmadi. PA 4.3 ve stock kernel kullanıyorum sende bir sıkıntı mi oldu?

Para kazanmak cok zor, gercek para ile satacaklar illa.

• quote:

quote:

Grafikleri nerden yüksek yaptınız acaba ?

• Ses ve Görüntü ayarları (ayarlar menüsü sağ üstte)

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

evet daha stabil diyorum

Eline iphone 4 al hayata küsersin bi kullanayım dedim.Arayüz 15 fps sabit sanırım o hızda çalışıyor gözümle tahmin ettiğim kadarıyla.Safariye girdim new york times açıktı bi haber okuyayım dedim ekrana dokundum sağa kaydırıyım dedim.Baktım tık yok algılamadı herhalde.Sonra kastığını anladım.BF3 ü 17 Fpsde oynadım daha akıcıydı.

Stabillik ne demek açıklasana.Bende iPad Mini var mesela Shadowgun Deadzone graphics low gözüküyor higha çekiyim oyundayken kasmamasına rağmen çöküp durdu oyun.
  • quote:

play store da kasıyor falan demişlerde boşuna yüklemiyim dedim. sorun yok diyorsan satın alıyım

Gönül rahatlığı ile alabilirsin

• aldım zaten

elimdeki cihazlara göre yorum yapıyım;

s3 te yüksek ayar sorun yok
    nexus 4 te sorun yok.yine yüksek ayar open gl 3.0 ne getirisi olmuş göremedim fps olarak aynı s3 le grafik olarak yine fark göremedim ama sorun yok akıcı.
    htc one da yine sorun yok
    ipad 2 de grafik düzeyi bu cihazlara göre az geldi sanırım orta seviye ayarlanmış.

oyuna gelince idare eder olmuş halen most wanted daha eğlenceli ama oynanır 1 dolarlık oyun sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 22 Ağustos 2013; 19:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

quote:

quote:

Grafikleri nerden yüksek yaptınız acaba ?

Arkadaşın da dediği gibi ayarlar menüsünden ayarlanıyor ama yarıştayken değiştiremiyoruz, ana menüdeyken istediğin gibi ayarları kişileştirebilirsin.

@orhanyıldız

Evet benim de dikkatimi çekti, sanki cebinde akrep var. umarım ilerledikçe bu sorun düzelir ve daha fazla kazanırız.

@psyshock

Nexus 4 ve s3 root luysa fps meter ı kurup her iki cihazda da aldığın ortalama değerleri paylaşır mısın? opengl es 3.0 ın etkisi vardır diye tahmin ediyorum, üzerine basa basa bunu söyleyip durdular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 22 Ağustos 2013; 23:21:01 >

• s3 rootlu değil şuanda fark yaratıyordur ama directx 11 gibi 10 arasındaki fark gibi ön planda hemen görebileceğimiz bir fark olmayabilir ama s3 ü rootlarsam denerim.
  • quote:

s3 rootlu değil şuanda fark yaratıyordur ama directx 11 gibi 10 arasındaki fark gibi ön planda hemen görebileceğimiz bir fark olmayabilir ama s3 ü rootlarsam denerim.

Elbette bariz fark yoktur ama hem grafiksel hem de akıcılık anlamında küçük farklar vardır. 4-5 fps lik bir artıştan bahsediyoruz, gözle seçilebileceğine pek ihtimal vermiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.