Şimdi Ara

Asphalt 9: Legends indirmeye sunuldu! İşte iOS ve Android indirme linkleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı düşünceler içerisindeyim. iPhone yeterince iyi değil ama Android gerçekten kötü :D Bu beni iPhone'a yönlendiriyor her seferinde.

• Samsung A8 plus telefonda oyun menulerde kasıyor bıraz. Oyun ıcerısındede az kasma var. Baska bu sorunu yasayan varmı?
  • dere.beyi kullanıcısına yanıt
    Apk diye bir şey var. Android'de çare tükenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden mi? Mate 10 pro ya kurdum ve oynuyorum. Çok ilginç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bildiğiniz her zamanki asphalt oyunu işte. Sıkıcı.

• asphalt serisi sevdiğim seridir , deneyeceğim
  • ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    O sorun değil telefonun içindeki grafik birimi fiyatına hakaret çöpün çöpü olduğu için o kadar oluyor, alırken araştırıp kötü olduğunu görmen gerekirdi.

• Bence asphalt 8den çok üstün olmuş.En sevdiğim yarış oyunu olan burnout paradise’e çok benziyor.Hdr renkler,dof efektleri,kamera hareketleri çok iyi.En sevdiğim sürüş hissi de mevcut araba sürekli iniyor çıkıyor titriyor ya işte o acayip bir gerçekçilik katıyor.İphone se kullanıyorum performans süper ölçmedim ama 60fps gibi bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Microsoft store'de yok millet yurtdışında indirmiş ülkemize açılmadı heralde

---açıldı---
    Microsoft store'da şuan indirilmeye açık.

https://www.microsoft.com/store/productId/9NZQPT0MWTD0
  • Asphalt 8 den çok daha iyi net
    Grafik olsun, özellikle Atmosfer çok iyi
    yağmurlu havada yarış yaptıysanız atmosferi beğenmişsinizdir
    Araç hızlandıkça telefon ekranına düşen yağmur hızı artıyor o bile ince zevk veren bişey
    8 arcade çizgi film gibiydi
    9 arcade yarış oyunu olmuş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: dere.beyi

şu allahın belası iphone dan kurtulayım diyorum ama şu yazılanlara bakıyorum adam 2-3 bin tl vermiş oyun uyumlu değil uyarısı alıyor
    ulan okadar para ver bekle bide oyun çıksın bide sana uyumlu olmasını bekle ohooo ooo

Çöp store ile uğraşacaksan buyur.

• Direksiyonu azcık kırınca hız çok fazla düşüyor neden böyle yaptılarsa.
    Sürekli kartlarla araba almak garip olmuş 8 kadar para tuzağı olmayacak sanırım bu oyun. Trainer olmasa 8 e para yetişmezdi.
  • Touchdrive özelliği bence iyi olmuş. Ama kabiliyetini kısıtlıyor tabi. Hızlanma ve dönmeyi otomatik yapıyor sadece kısaltmaları seçiyorsunuz. Bu özellik sarsıntılı yerlerde oynamayı imkanlı hale getirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 27 Temmuz 2018; 22:37:35 >
  • Grafiklere diyecek yok yalniz temple runmi oynuyoruz araba yarışı mı? Asphalt 8 kontrolleri daha yerli yerindeydi. Gameloft son cikan oyunlada kaliteyi çok düşürdü.

• Touch control olayı çok saçma, eski kontrollere geçmek yaptığım ilk iş oldu.

Yüksek grafik ayarlarında oynuyorum, grafikler güzel.

Daha yarış oyunu gibi. Asphalt 8 yarış oyunundan başka her şeye benziyordu bence.

Beğendim.

• Güzel oyun telde oynanacak en güzel oyunlardan biri

• Beyler optimizasyon nasıl? J7 kasar mı mesela?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası beğenmedim. Görseline diyecek yok hele 1.7 gblık oyun için kusursuz fakat direksiyonu biraz kırsan hız 60-70km düşüyor lider giderken hızlanana kadar en sona kalıyorsun.
    Düz yolda 360 dönüşü de çok mantıksız.
    Bütün araçlar kartlarla açılıyor.
    Parkur çok kısa.
    Extrem ve sokak yarışı gibi bu da airburnun gölgesinde kalacak bence.
  • Açıkcası biraz bişeylerden bahsedecek olursak,grafikler bomba fakat üst düzey cihaz olmadığı zaman yüksek ayarda kasma yaşanabiliyor Mate 10 pro gayet akıcı.Kartlarla açmak güzel neden güzel klüpler ve etkinliklerle güzel seviyelere gelinip güzel kartlar için yarışmak daha çok heyecan veriyor.Oyunda en iflit olduğum durum dönüşte hız kesmesi çok saçma derecede geriye atıyor oyunda.Performans için ithal parçalar güzel düşünülmüş.Oyun akıcı fakat menü içeriği biraz safinaz az daha seri olsa güzel olurdu.Etkinlikleri takip edip çabucak seviye yükselebilirsiniz.Oyuna vereceğim puan 10 üzerinden 7 olurdu
  • Hala aynı fikirdeyim oyun çok keyifli ama para istemeye başladı sanırım ya da ben kolay yolunu çözemedim henüz
    Aracın gücü 1000 diyelim,
    yarışda önerilen seviye 1100, yükseltmek lazım aracı bunun için aracı 2. yıldız seviyesine getir diyor.. yoksa 5. yükseltme de kalıyorsun 6. ya geçmek için 2. yıldız istiyor,
    bakıyorsun ne kadar istiyor, yaklaşık 20 çizim istiyor yükseltmek için sen o 20 çizimi bulacaksın da yarışacaksın da benzin bitecek bekleyeceksinde..
    ya sadece “1” yarış için uzun süre uğraşacaksın, ya da para yatırıp hemen yükselteceksin
    ki hadi 1100 lük yarışı yaptık, bu sefer 1300 isteyecek yükseltmek için yine aynı döngüye giriyorsunuz ya uzun süre çizim ara ya da para yatır
    oynamak için sabırlı mı olmak lazım yoksa cidden paragöz olmaya başladı mı veya ben mi bulamadım kolayını anlamadım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.